5080li bu sistem alınır mı

ixtivh

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
110000

Şöyle bir sistem var, içerisinde değiştirsen iyi olur dediğiniz bir şeyler var mı. yapay zeka alanında çalışmalarım mevcut oyüzden 5080'in cuda çekirdeği daha fazla olduğu için alıyorum.
gerçekten iyi bir sistem istiyorum Oyüzden işlemci konusunda da kararsızım

Şöyle bir sistem var, içerisinde değiştirsen iyi olur dediğiniz bir şeyler var mı. yapay zeka alanında çalışmalarım mevcut oyüzden 5080'in cuda çekirdeği daha fazla olduğu için alıyorum.
gerçekten iyi bir sistem istiyorum Oyüzden işlemci konusunda da kararsızım

Ekler

• 1000012532.webp
    1000012532.webp
    89.2 KB · Hit: 40
5080 lazım hocam.

mantıklı değil toplamamı istermisiniz

mantıklı değil toplamamı istermisiniz
daha iyisini daha uyguna toplayabilir misiniz bilmiyorum fakat sistem güzel gibi geldi. ekran kartının msi olması en azından güven veriyor biraz diğer dandik markalara nazaran. sistemde değişmesi gereken parçalar varsa değişebiliriz aslında işlemci ve anakart ne kadar iyi bilmiyorum

daha iyisini daha uyguna toplayabilir misiniz bilmiyorum fakat sistem güzel gibi geldi. ekran kartının msi olması en azından güven veriyor biraz diğer dandik markalara nazaran. sistemde değişmesi gereken parçalar varsa değişebiliriz aslında işlemci ve anakart ne kadar iyi bilmiyorum
hocam inanın ki dandik marka dedikleriniz msi ventustan çok daha iyi açın internette kıyaslamalarına bakın ventus neredeyse hepsinde sonuncu. bu arada 5070 ti ile 5080 arasında o fiyat farkını hak edecek performans farkı yok

işlemci olarak 9700x mi yoksa 9800x3d mi

O kasa olmamış

işlemci olarak 9700x mi yoksa 9800x3d mi
hangisi daha iyiyse hocam işlemci konusunda çok hakimiyetim yok önceki pcde çok acısını çektim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam inanın ki dandik marka dedikleriniz msi ventustan çok daha iyi açın internette kıyaslamalarına bakın ventus neredeyse hepsinde sonuncu. bu arada 5070 ti ile 5080 arasında o fiyat farkını hak edecek performans farkı yok
5070ti alıp işlemci , anakart ramleri yükseltsem daha iyi mi? olur diyorsunuz

Son düzenleme:
Geri