Neler Yeni

5090 laptop fiyatı ne kadar olur

hocam ben sizin yerinizde olsam enaz 1 ay daha beklerdim. 165hz gayet iyi hocam,zaten laptoplarda çokda farketmiyor yüksek hz.
İyi bari bekleyeyim ama benim düşüncem yeni çıkınca sırf yeni olduğu için tr piyasasında tavsiye edilen fiyattan yukarıya satarlar e o zaman benim fiyat düşsün diye beklemem gerekir

İyi bari bekleyeyim ama benim düşüncem yeni çıkınca sırf yeni olduğu için tr piyasasında tavsiye edilen fiyattan yukarıya satarlar e o zaman benim fiyat düşsün diye beklemem gerekir
laptop fiyatlarının teknik olarak masaüstü ekran kartlarıdan daha hızlı olarak ucuzlaması gerekir ama tr piyasası tam bir bilinmez. Şuan daha herşeyin en başı olduğu için fiyatlar saçma derece yüksek, bu yüzden bekelemekten başka çare yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max 2-3 ayda fiyatların düzelmesi lazım yoksa işimiz yaş

laptop fiyatlarının teknik olarak masaüstü ekran kartlarıdan daha hızlı olarak ucuzlaması gerekir ama tr piyasası tam bir bilinmez. Şuan daha herşeyin en başı olduğu için fiyatlar saçma derece yüksek, bu yüzden bekelemekten başka çare yok.

max 2-3 ayda fiyatların düzelmesi lazım yoksa işimiz yaş
bütün markalar 5000 serisi laptopları çabucak çıkarır mı?

hocam sizin bütçe tam ne idi?
normalde 90 küsür bine 4080 laptop alacaktım ama sadece 10 küsür fazla ödeyerek 4090 alabileceğimi öğrenince size gösterdiğim fotoğraftaki fiyata bütçemi çıkarmaya karar verdim ama artık daha da zorlamak istemiyorum bütçemi çünkü bu gidişle bütçe arttırmanın sonu gelmiyor

mesela hp omen ne oluyor? düşük fiyat mı?
Omen hpnin premium serisi hocam, hp çıkartırsa erkenden hp omen çıkarır, victuslar daha sonra gelebilir. 5090da omen harici çıkmaz zaten, victus 5090 olmaz yani.

Omen hpnin premium serisi hocam, hp çıkartırsa erkenden hp omen çıkarır, victuslar daha sonra gelebilir. 5090da omen harici çıkmaz zaten, victus 5090 olmaz yani.
Moderatör bey, sizce 5000 serisini beklemeli miyim yoksa hemen şimdi omen 4090 mı almalıyım kararsızım ve bütcem şu an daha da çıkmaz diye düşünüyorum

Moderatör bey, sizce 5000 serisini beklemeli miyim yoksa hemen şimdi omen 4090 mı almalıyım kararsızım ve bütcem şu an daha da çıkmaz diye düşünüyorum
Bütçe nedir? Aceleniz var mı?

Bütçe nedir? Aceleniz var mı?
normalde 90-100bin dünüyordum bu bütçeye 4080 almayı düşünüyordum ama geçen mediamarktta 4090ı 114bine görünce neden 10 bin fazla vererek 4090 almayayım ki? dedim ve bütçeyi daha da arttırmak istemiyorum çünkü yeterince yukarı çıktım

5000 serisi şuanda var hocam

normalde 90 küsür bine 4080 laptop alacaktım ama sadece 10 küsür fazla ödeyerek 4090 alabileceğimi öğrenince size gösterdiğim fotoğraftaki fiyata bütçemi çıkarmaya karar verdim ama artık daha da zorlamak istemiyorum bütçemi çünkü bu gidişle bütçe arttırmanın sonu gelmiyor
rtx 5080 bu bütçeler ile hayal olarak kalır maalesef hocam. hp omen serisinin ismi değişip omen max oldu artık.

sadece msi önsipariş alıyor ama onlarında fiyatı yurt dışının tam olarak 2 katı

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Geri