Neler Yeni

5090 laptop fiyatı ne kadar olur

Zabah 350k gördüm 😱

çok fazla düşmeyebilir çünkü bazı modellerin fiyatları iyi gibi. Mesela asus rog g16 lı rtx5070ti lı laptop 98k. Türkiye şartlarında iyi bence.
O halde galiba 4090 almak daha mantıklıdır değil mi? yanılıyor muyum?

O halde galiba 4090 almak daha mantıklıdır değil mi? yanılıyor muyum?
hocam o kısım biraz size kalmış artık. Sizin için saf performansmı önemli yoksa sahte karelermi? Kim ne derse desin dlss artık yeni standart ve yavana atılacak teknoloji değil.

hocam o kısım biraz size kalmış artık. Sizin için saf performansmı önemli yoksa sahte karelermi? Kim ne derse desin dlss artık yeni standart ve yavana atılacak teknoloji değil.
Ama galiba 5080 alamicam 5070 almak yerine de 4090 almak daha mantıklı geliyor

Ama galiba 5080 alamicam 5070 almak yerine de 4090 almak daha mantıklı geliyor
şuanki bütçeniz ile aslında az önce dediğim 98k lık rog laptopu alabiliyorsunuz ama performans testlerini beklemek daha mantıklı olur bence çünkü elimizde daha hiçbir veri yok.

Peki ya siz hangi kartlı laptopu almayı düşünüyorsunuz

Peki ya siz hangi kartlı laptopu almayı düşünüyorsunuz
hocam tam olarak 80k bütçem var ve şansımı 18 inç ekranlı 5070ti lı bir laptop için zorlayacağım ama fiyatlar çok yüksek olursa 5070 e düşmektende çekinmem açıkcası AMA KESİNKLE EKRANI BÜYÜK BİRŞEY İSTİYORUM o kounda taviz veremem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama şu rog g16 aklımı çelmedi değil

hocam tam olarak 80k bütçem var ve şansımı 18 inç ekranlı 5070ti lı bir laptop için zorlayacağım ama fiyatlar çok yüksek olursa 5070 e düşmektende çekinmem açıkcası AMA KESİNKLE EKRANI BÜYÜK BİRŞEY İSTİYORUM o kounda taviz veremem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama şu rog g16 aklımı çelmedi değil
Rog g16 nasıl bir laptop

Geri