50k Civarı Gaming Laptop Tavsiyesi

Ercan Bey

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba arkadaşlar. 50k ya kadar alabileceğim en mantıklı laptopu tavsiyelerinizle almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Gamegarajda R9 öneririm. Trendyolda laptoplarda 1000 tl kupon ve 12 taksit var.

Yok farklı marka isterim dersen 140w 4060 performansı da keyif verir.

Özelliklerine bakıldığı zaman fiyatına göre muazzam ama markadan dolayı sorun yaşar mıyım acaba kendini kanıtlayabilmiş midir acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegarajda R9 öneririm. Trendyolda laptoplarda 1000 tl kupon ve 12 taksit var.

Yok farklı marka isterim dersen 140w 4060 performansı da keyif verir.
Üstte arkadaş ta game garajın modelini atmış bakıldığında iki katı depolama daha iyi ekran kartı iki katı bellek var Asus tuf modeline göre ama marka sorunu yaşanır mı acaba

Özelliklerine bakıldığı zaman fiyatına göre muazzam ama markadan dolayı sorun yaşar mıyım acaba kendini kanıtlayabilmiş midir acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstte arkadaş ta game garajın modelini atmış bakıldığında iki katı depolama daha iyi ekran kartı iki katı bellek var Asus tuf modeline göre ama marka sorunu yaşanır mı acaba
TR 'ye yeni girdiğinden fiyatını çok düşük tutuyor. ses getirmek istiyorlar herhalde. forumda genelde pozitif yorumlar gördüm o yüzden negatif bir durum olacağını düşünmüyorum. bence game garajdan daha güvenilir olan Game Raider markası. TR 'ye yeni geldi ve arkasında Gaming.gen var. aynı yerde üretiliyorlar ama müşteri memnunuiyeti kesin daha iyi olacaktır. kuponla birlikte al daha uygun fiyata gelir kendi sitesindne. 12 taksitle de arkana yaslan.

Geri