50K Laptop önerisi

sırf dokunmatik ve kalemli diye güzel geliyo gözünüze ama alınca pişmanlık yaşarsınız büyük ihtimal lehimli 16 ram bile almamak için sebep olabilir aslında
55 lere çıkınca ekran kartlı ve ince modeller var, bilemiyorum valla aklım çok karışık

Asus zenbook s 14 , lenovo legion Slim 5 serilerine gerektiği takdirde 2. el bile bakabilirsin legion serisi kullanıyorum 5 yıldır , yolda kalmadım aradığınla bulduğun arasında fark olmayacağına emin olabilirsin

Asus zenbook s 14 , lenovo legion Slim 5 serilerine gerektiği takdirde 2. el bile bakabilirsin legion serisi kullanıyorum 5 yıldır , yolda kalmadım aradığınla bulduğun arasında fark olmayacağına emin olabilirsin
Hocam legion benim aradığım şey değil ama zenbooklara baktım açıkçası şuan hangisini indirimde yakalarsam onu alıcam lenovo daha f/p geliyor

Hocam legion benim aradığım şey değil ama zenbooklara baktım açıkçası şuan hangisini indirimde yakalarsam onu alıcam lenovo daha f/p geliyor
en doğrusunu yaparsın kullanıcı farklılığına göre 2 tane iyi seçenek bunlar hangisini yakalarsan yapış derim , malum fiyatlar ortada

Geri