ikinci el 14 proOneplus 13ü satmayı planlıyorum 50k ya telefon istiyorum neyi almam mantıklı olur 2.el ya da 0 fark etmez
Yurtdışı 16promax yurtdışı düşünürsenOneplus 13ü satmayı planlıyorum 50k ya telefon istiyorum neyi almam mantıklı olur 2.el ya da 0 fark etmez
düz s25 128 veya 256 alabilirsin işlemcisi çok sağlamOneplus 13ü satmayı planlıyorum 50k ya telefon istiyorum neyi almam mantıklı olur 2.el ya da 0 fark etmez
Kullanım amacını ve önceliklerini yazarsan daha cok istediğin cihaza odaklanırız.Oneplus 13ü satmayı planlıyorum 50k ya telefon istiyorum neyi almam mantıklı olur 2.el ya da 0 fark etmez
Hocam redmagic güzel indirimde. Telefondan bahsetmiyorum zaten biliyorsunuzdur.büyük ekran istiyorum ve sadece wr oynuyorum başka amacım ekranı güzel olsun yani
hocam s25+ ta aklım baya karıştı ona ne diyorsunuzHocam redmagic güzel indirimde. Telefondan bahsetmiyorum zaten biliyorsunuzdur.
Eğer fiyatı zorlarsa bi 2k bütçeyi assada yine ztenın
Bu ikisini öneririm. Ekran batarya performansta bana göre başarılılar.
Kamera falan kullanacaksan olabilir. Batarya olarak bu 2 modele göre üzer ama üçüde 1 günü çıkartır.hocam s25+ ta aklım baya karıştı ona ne diyorsunuz