5400 TL Sistem Toplama

Saygınızı ve ahlakınızı köşeye koyup yazmayın yazmışsınız yazdıklarımın içinde saygısızca olan bir şey göremiyorum.
Game Garajın güç kaynaklarını zaten eleştiriyoruz sadece oradan sistem önerileceği zaman kullanıyoruz çünkü fiyatları uyguna geliyor.
Fakat burada aklı başında hiç kimse gidip akakçeden sistem toplayıpta gidip güvenemediği bir markanın güç kaynağını koymaz.
Ayrıca attığınız sistem makul falan değil berbat bir sistem olmuş
Alıntıyı görüntüle
SSD: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu480gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,517632087.html
İyi günler dilerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynayacaksanız bu sistemi alabilirsiniz.
Hocam arkadaşım içindi sistem boşverelim onu :D ben kendime de almayı düşünüyorum yakın zamanda pollux 3AN özelleştiripte alıcaktım fakat r3 3100 stoğu ve palit 1660 ti stoğu kalmamış durumda ve fiyatı da artmış şuan şey düşünüyorum NOVA 5500XT 5650TL sizin sisteminizde ekran kartınını inno3D 1600ti yapınca fiyat 5650 TL civarı çıkıyor daha sistemi almam için süre var mayıs sonu gibi alıcağım sizce İ3 10100F & 1660Tİ mı yoksa İ5 10400F & RX 5500XT 8GB mı?

Hocam arkadaşım içindi sistem boşverelim onu :D ben kendime de almayı düşünüyorum yakın zamanda pollux 3AN özelleştiripte alıcaktım fakat r3 3100 stoğu ve palit 1660 ti stoğu kalmamış durumda ve fiyatı da artmış şuan şey düşünüyorum NOVA 5500XT 5650TL sizin sisteminizde ekran kartınını inno3D 1600ti yapınca fiyat 5650 TL civarı çıkıyor daha sistemi almam için süre vary mayıs sonu gibi alıcağım sizce İ3 10100F & 1660Tİ mı yoksa İ5 10400F & RX 5500XT 8GB mı?
Oyun için alıyorsanız 10100F+1660Tİ daha mantıklı olur.

Oyun için alıyorsanız 10100F+1660Tİ daha mantıklı olur.
Hocam oyun ve yayın odaklı olacak ama yayın bir tık aşşağıda tutulabilir oyun daha üstte ben hep amd işlemci istemişimdir ama olmuyacak galiba intel şuan daha uygun mayıs sonuna doğru ne olur dersiniz sistem fiyatları

bu sistem nasıl sizce güzel ama bütçeme biraz pahalı kaçtığı için 5.8k pek tercihim değil

bide bu nasıl sizce aralarında pek fark yok sadece işlemcilerin biri 3500 diğeri 3600 r5 3500 den memnun olmayanlar varmış

bu sistem hem fiyat bakımından hemde işlemci bakımından güzel görünüyor 1660s rx5500xt den daha iyi diye biliyorum galiba gaming.gen de 5500 ekran kartları pahalı Cyber 1660S sistem bana göre gibi görünüyor.

Hocam sitedeki bana uygun hazır sistemlerin hepsini kendimce değerlendirdim cyber 1660s diğer ikisine göre daha iyi duruyor tabi siz daha iyi anlarsınız sizce hangisi daha iyi kusura bakmayın sizi de uğraştırdım uzun yazı oldu okumak istemezseniz anlarım. @fluci1

CYBER 1660S e göre kötü bence arada 400TL fark var ama işlemci 3100 yerine 3600 daha sonra ram 8 yerine 16GB

Son düzenleme:
Kawga çıkmış, nasıl kaçırdım ben ya.

Hocam üzgünüm güzel sistem ben cyber 1660s i 5.6k diye görmüştüm 6.5k mış

Saygınızı ve ahlakınızı köşeye koyup yazmayın yazmışsınız yazdıklarımın içinde saygısızca olan bir şey göremiyorum.
Game Garajın güç kaynaklarını zaten eleştiriyoruz sadece oradan sistem önerileceği zaman kullanıyoruz çünkü fiyatları uyguna geliyor.
Fakat burada aklı başında hiç kimse gidip akakçeden sistem toplayıpta gidip güvenemediği bir markanın güç kaynağını koymaz.
Ayrıca attığınız sistem makul falan değil berbat bir sistem olmuş
Alıntıyı görüntüle
SSD: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bu480gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,517632087.html
İyi günler dilerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynayacaksanız bu sistemi alabilirsiniz.
Aklı başında kimse akakçeden sistem toplayıp guvenmedıgı markanın güç kaynağını almaz.

Yazmışsın Hayatım hazır sistem öneriyorsun 1
2- Önerdiğin sistem 10100F 1 sene sonra oyunlar bu hızla grafik geliştirme ve çoklu çekirdek performansını arttırmaya devam ederse işe yarayıp yaramayacağı belli değil youtube da binbir kanaldan sıfır bilgi ile izleyip sadece 1080 p oyunlardaki 15 fps farkı ile sistem öneriyorsunuz anlık sadece götürsün oynatsın diye utanmadan Aklı başında biri sharkoon onermez diyip gamegaraj power suply onerıyorsun ne yazdığının farkında mısın sen ? Çok komik tavrın.

Aklı başında kimse akakçeden sistem toplayıp guvenmedıgı markanın güç kaynağını almaz.

Yazmışsın Hayatım hazır sistem öneriyorsun 1
2- Önerdiğin sistem 10100F 1 sene sonra oyunlar bu hızla grafik geliştirme ve çoklu çekirdek performansını arttırmaya devam ederse işe yarayıp yaramayacağı belli değil youtube da binbir kanaldan sıfır bilgi ile izleyip sadece 1080 p oyunlardaki 15 fps farkı ile sistem öneriyorsunuz anlık sadece götürsün oynatsın diye utanmadan Aklı başında biri sharkoon onermez diyip gamegaraj power suply onerıyorsun ne yazdığının farkında mısın sen ? Çok komik tavrın.
Kimin komik olduğunu kimin kime güldüğü gayet iyi gösteriyor.

Geri