55-60k arası sistem önerisi

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Sistemi çoğunlukla oyun ve günlük takılma için kullanıcam, FPS oyunu hiç oynamıyorum. Daha çok hikayeli ve ya multiplayer oyunlar oynuyorum, ekran kartı 9070xt ve ya 5070ti olmasını isiyorum. öyle özellikle oynadığım bir oyun yok ama çoğunluk olarak minecraft, Risk of Rain 2 ve LOL oynuyorum. bu aralar diğer oynadığım oyunlarda şu şekilde:
1752396131986.webp

not: taksitle 60k'nın üzerine çıkamam

Sonunda Kingdome come oynayan birisi🥲

En ucuz böyle var taksitli 60k ya cok zor.

peki hocam üstteki mi daha iyi yoksa başka bir forumdan aldığım bu sistem mi?

Ryzen 5 7500f işlemci
Thermalright 2x120 mm kule tipi soğutucu
Asus B650M-R anakart
Patriot viper 2x16 gb 6000 mhz cl30 ram
Kioxia 1 tb m2 gen4 nvme ssd
Sapphire Pulse 9070 XT ekran kartı
Cooler Master 750w psu lu mesh panel argb kasa

@jombo hocam sizde bir görüşünüzü sunar mısınız

Ryzen 5 7500f işlemci
Asus B650M-R anakart
hocam size zahmet ne aldınız acaba bir söylermisinz birde deiğiniz sistemin linki varmı acaba bende sizin bütçe civarlarında sistem almayı düşünüyorum

hocam size zahmet ne aldınız acaba bir söylermisinz birde deiğiniz sistemin linki varmı acaba bende sizin bütçe civarlarında sistem almayı düşünüyorum
Hocam valla attığım o sistem toplama hazır değil, onun haricinde sistemi daha almadığımdan bir şey söylemem. isterseniz özelden atabilirim linklerini.

Sistemi çoğunlukla oyun ve günlük takılma için kullanıcam, FPS oyunu hiç oynamıyorum. Daha çok hikayeli ve ya multiplayer oyunlar oynuyorum, ekran kartı 9070xt ve ya 5070ti olmasını isiyorum. öyle özellikle oynadığım bir oyun yok ama çoğunluk olarak minecraft, Risk of Rain 2 ve LOL oynuyorum. bu aralar diğer oynadığım oyunlarda şu şekilde:Alıntıyı görüntüle

not: taksitle 60k'nın üzerine çıkamam
monitörün 2k değilse 7500f ve 9070xt darboğaz yapabilir ve bu oyunlara 60klık sistem fazla bence orası size kalmış tabi ama

Ryzen 5 7500f işlemci
Asus B650M-R anakart
psu versiyon 2 ise sıkıntı yok 1. versiyonu ise bir tık bomba konumunda güzel sistem hazrı sistem mi yoksa öneri mi bu ?

psu versiyon 2 ise sıkıntı yok 1. versiyonu ise bir tık bomba konumunda güzel sistem hazrı sistem mi yoksa öneri mi bu ?
Hocam benim yazdığım toplama, başka bir sistemden aldım. fiyatı 59k dedi konu sahibi.
monitörün 2k değilse 7500f ve 9070xt darboğaz yapabilir ve bu oyunlara 60klık sistem fazla bence orası size kalmış tabi ama
darboğaz ne oluyor tam olarak?

Geri