55-60K Telefon Önerisi

S24U ile arasındaki fark nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu yükseltebilirsiniz hocam benim konumu kirletmenize gerek yok
Kamera, boyut, kalem, işlemci, yıl farkı var. Kamera olarak 24u önde, işlemci olarak s25+.

S24U ile arasındaki fark nedir?

Konuyu yükseltebilirsiniz hocam benim konumu kirletmenize gerek yok
2-3 kere yükselttim bakan olmadı ondan buraya yazdım biraz empati yapın sizde öyle olsaydı yazmazmıydınız

Farketmez ben normalde S24U tarafındayım fakat aile iphone'u daha çok seviyor ve Zorluyorlar o fiyat bandında İphone15 var oda çok kötü ekranı bile 60 hz bu kadar para verdikten sonra 60hz ekran kullanmak salaklık ama ne kadar anlatsamda illa İphone tarafındalar ne yapacağımı bilmiyorum
60hz tartışacaksak işimiz çok hocam mobil oyun oynarken işinize yarar ona okeyim de hiçbir sosyal medya aracı 60hz üstü video desteklemiyorken 60hz kullanmak şöyledir böyledir demek yerine neden 2025 yılında hala 60hz video servislerine mahrum kaldığımızı konuşalım böylece hz değerleri anlam kazanir

Merhaba 55-60k bütçem var telefon alacağım ne önerirsiniz?
Oneplus 13. Daha canlı renkler istiyorsan Pura 70 Ultra. Eğer oyunla işiniz varsa Pura 70 Ultra yerine Oneplus 13 işinizi görür.

Normal günlük kullanım arada oyun oynarım
Hocam o zaman Oneplus önerim olur. Eğer instagrama falan foto koyuyorsanız pixel YD tercih edilebilir yakın zamanda çıkınca Pixel 10 Pro almayı düşünüyorum. Instagram'da İPhone ile Pixel telefonlarda kalite kaybı yaşanmıyor. Pixel 9 Pro bile dxomarka göre 2. İse (1.ile arasında 2 fark olması gerekiyor.) Pixel 10 pro çok iyi olur zaten. İşlemcide büyük gelişme olacakö

Geri