Neler Yeni

55 Bin TL Full sistem

Olabilir hocam, superlight V2 benzeti cinli mouse almayı düşünüyorum sizin attığınız gibi, bu gün Media Marktda razer deathaddrer v3 denedim elime oturdu tutuşu hoşuma gitti, superlighti da tuttum oda iyidi ama razer elimi baya sardı bu tipte çinli muadil var mı hocam
Şekil olarak aslında hepsi benzer sadece etkileyen tutuş şekliniz

Bende bunu atıyordum tam arkadaş atmış

Hazır sistem hepsinden daha avantajlı

FSP Cmt218b+hydro K Pro 750w 80plus Bronze Rainbow Atx Mid Tower Gaming Kasa

Ama kasayı bunu yap sistemde alta 1300küsür olması lazım
Diğer parçalardan kirpip 5 k daha koyup 9070 yapmışlar, direkt 9070 yada xt ye geçmek daha iyi olmaz mi

Şekil olarak aslında hepsi benzer sadece etkileyen tutuş şekliniz
Superlight benzeri yada deathadder benzeri almayı düşünüyorum parmaklarim en uca kadar uzanan tutuş yapıyorum avcumu dolduyor mouse adını bilmiyorum ama, razerin benzeri var mi hocam çok hoşuma gitti tutusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her türlü bu sistem 7800xt den çok daha iyi bir sistem ve bütceyi artırırsan geçebilirsin XT modeline de
Ya işte SSD 500 anakart A serisi ram 16 olmuş az değil mi bu hocam, oyun silip durmak istemiyorum 500 az gibi

Her türlü bu sistem 7800xt den çok daha iyi bir sistem ve bütceyi artırırsan geçebilirsin XT modeline de
Anakart A olunca çok fark ediyor mu b650 den

Valla kafayı yiyecem 7800xt 5060ti 5070 9070xt arasında dönüp duruyorum her sorduğum kişi başka bişey diyor,

Vatana gittim bu gün 7800xt alma ısınıyor 5060ti zotac al dedi, testlerde xmp Expo kapalı oynuyorlar oyunu ekran kartı zorlanmiyor dedi, Nvidia yazılımla çözüyor dedi hiç içime sinmedi bu açıklama gerçek mu bu

Intel i5 14400f önerdi az ısınır dedi sıvı zogutmali zotac 5060ti falan kasa dizdi ekran ile beraber 60k oldu

Son düzenleme:
Attığınız anakartta oc yapilmiyor ama 4 ram skoru var 2 3 USB eksik ve 1500 TL daha ucuz ve 1400 TL indim iptal oluyor aslında aynı fiyata geliyor, bilemedim B serisi 4 ram slotlu bı model alsam daha iyi olur

Son düzenleme:

TOPLAM 55.840 TL

klavye, kasa, anakart ve işlemci soğutucusunu gaming gen tr üzerinden iyzico ve parolapara kullanip indirim yapım. Monitörü vatan mağazasından gidip alacağim ölü piksel çıkarsa yerinde değişim yapacaklarını söylediler.

Önerileriniz varsa açığım
ssd kc3000 1tb yapın yeter 600 tl fark var sanırım

B650mp de mi mr dan daha kaliteli bir b650 anakart o hem hazır sistem attılar bak en iyisi o
Attığınız anakartta oc yapilmiyor ama 4 ram skoru var 2 3 USB eksik ve 1500 TL daha ucuz ve 1400 TL indim iptal oluyor aslında aynı fiyata geliyor, bilemedim B serisi 4 ram slotlu bı model alsam daha iyi olur

ssd kc3000 1tb yapın yeter 600 tl fark var sanırım
Pahalı oldu f/p bir model yok mu

B650mp de mi mr dan daha kaliteli bir b650 anakart o hem hazır sistem attılar bak en iyisi o
Hocam mr nedir anlamadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,964
Üyeler
173,442
Son üye
yunxuan4161
Geri