550 TL gaming klavye

Markadan dolayı değil
Saberde kullanılan switch outemu
Rampage'de kullanılan switch optik
Hadi bir karşılaştırma yapalım
Optik su geçirmiyor
Outemu geriyor
Optik sensörden dolayı çok hızlı
Outemu sensörü olmadığı için daha yavaş
Ve outemunun bozulma olasılığı optikten çok daha fazla
Tamamen switch kalitesi farkı var
Saber ile sorun yaşayan çok kişi gördüm
Kesinlikle saber önermiyorum
Hele 400 gibi bir fiyata asla önermiyorum
kavga bittiyse benim konuya donsek :D

Markadan dolayı değil
Saberde kullanılan switch outemu
Rampage'de kullanılan switch optik
Hadi bir karşılaştırma yapalım
Optik su geçirmiyor
Outemu geriyor
Optik sensörden dolayı çok hızlı
Outemu sensörü olmadığı için daha yavaş
Ve outemunun bozulma olasılığı optikten çok daha fazla
Tamamen switch kalitesi farkı var
Saber ile sorun yaşayan çok kişi gördüm
Kesinlikle saber önermiyorum
Hele 400 gibi bir fiyata asla önermiyorum
ben 280 tl ye almıştım 400 tl olduysa onu bilemem ama bende nedense optik swich'e karşı bi şey var sevemiyorum optik swich

Kerem önerdi klavye hakkında bilgim yok fakat saber RGB kesinlikle alınmaz bu bütçedeyse tuşlarında sorun yaşayan var ve kanıtlı olarak gıcırdıyor da
Tamam teşekkürler bende şuanlık öyle bir sorun yok umarım çıkmazda

gamepower calypso iyi olur senin için

Calypso varken saber alınmaz

Hadi bütçeyi max 550 yaptık :D ne alınabilir mekanik blue switch RGB önceliğim
Söyle söyleyeyim bu bütçe aralığında genel olarak her klavye neredeyse aynı performansı veriyor Rampage hydra r6 denedim gamepower calypso denedim kesinlikle marka takıntım yok şu şekilde önereyim karar yine senin. Bence gidip 500-600Tl verip 300-400 Tl lik klavyeden alabileceğin performansa fazladan 200Tl koyma. Yada arkadaşın dediği gibi 800 civarına kadar biriktir aradan sıyrıl. Hepsini denedim şuan siparişte monster klavye var onuda deneyeceğim. Klavyeler şunlar. calypso, saber rgb,ogre rgb, Hydra R6 ,Pulsar K3 pro, aklıma şuanlik bunlar geldi varsa ekliyecek olan ekleyebilir ama bu klavyelerin hepsi neredeyse aynı performans ve hepsi şans işi diyeceğim o ki aralarından en beğendiğini ver gitsin hepsi f/p kategorisinde

Söyle söyleyeyim bu bütçe aralığında genel olarak her klavye neredeyse aynı performansı veriyor Rampage hydra r6 denedim gamepower calypso denedim kesinlikle marka takıntım yok şu şekilde önereyim karar yine senin. Bence gidip 500-600Tl verip 300-400 TL lik klavyeden alabileceğin performansa fazladan 200Tl koyma. Yada arkadaşın dediği gibi 800 civarına kadar biriktir aradan sıyrıl. Hepsini denedim şuan siparişte monster klavye var onuda deneyeceğim. Klavyeler şunlar. calypso, saber RGB,ogre RGB, Hydra R6 ,Pulsar K3 pro, aklıma şuanlik bunlar geldi varsa ekliyecek olan ekleyebilir ama bu klavyelerin hepsi neredeyse aynı performans ve hepsi şans işi diyeceğim o ki aralarından en beğendiğini ver gitsin
motospeed ck61 nasıl bir seçim olur herkes tam bilmiyor galiba biraz araştırdığımda bunu buldum

yazımla oynama lan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motospeed ck61 nasıl bir seçim olur herkes tam bilmiyor galiba biraz araştırdığımda bunu buldum
motospeed kullanıyorum fena değil iyi hatta ama fiyatları baya arttı

yazımla oynama lan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motospeed kullanıyorum fena değil iyi hatta ama fiyatları baya arttı
ck104 var tuşlar bozuluyor yavaştan bozulmasa kullanırdım hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,306
Üyeler
195,594