550 TL gaming klavye

rampage kbr 96 optik swich senin tercihini bilmem ama ben olsam saber RGB red swich alırdım outemu swichlere sahip benimde bütcem 600 TL idi ama saber RGB aldım
saber gıcırdıyormuş donanım arşivi oyle soylemişti malzeme kalitesinden dolayı heralde

saber gıcırdıyormuş donanım arşivi oyle soylemişti malzeme kalitesinden dolayı heralde
rampage den iyidir bence ben aldım gıcırdamıyor alt tarafı plastik olduğu için olabilir belki ama bende öyle bir sorun çıkmadı

rampage den iyidir bence ben aldım gıcırdamıyor alt tarafı plastik olduğu için olabilir belki ama bende öyle bir sorun çıkmadı
sağ ve soldan bükülünce oyle ses geliyordu ve galiba saber sorunlu bi klavyeymiş oyle duymuştum onceden forumda

rampageden iyi? alt tarafı PLASTİK olduğu içinmi gıcırdamıyor ? Bruh

Neden? Kullananların yorumlarını söylüyorum amacım markayı kötülemek değil ki bence gayet güzel bir marka drop plus kullanıyorum gayet memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence kullanım ilede alakası var ama siz bilirsiniz benim sorunum değil.
550tl bütçeye saber almak ne kadar mantıklı ki

Neden? Kullananların yorumlarını söylüyorum amacım markayı kötülemek değil ki bence gayet güzel bir marka drop plus kullanıyorum gayet memnunum
Markadan dolayı değil
Saberde kullanılan switch outemu
Rampage'de kullanılan switch optik
Hadi bir karşılaştırma yapalım
Optik su geçirmiyor
Outemu geriyor
Optik sensörden dolayı çok hızlı
Outemu sensörü olmadığı için daha yavaş
Ve outemunun bozulma olasılığı optikten çok daha fazla
Tamamen switch kalitesi farkı var
Saber ile sorun yaşayan çok kişi gördüm
Kesinlikle saber önermiyorum