Evt xpg nin bulunur maviArkadaşlar 550 TL bütçem şuan almaktanda black friday alıcam sizce 550 TL black friday cherry mx red switch bilek destekli klavye bulunurmu bir umut
reyiz red arıyorumEvt xpg nin bulunur mavi
@Tost KayaoğluArkadaşlar 550 TL bütçem şuan almaktanda black friday alıcam sizce 550 TL black friday cherry mx red switch bilek destekli klavye bulunurmu bir umut
reyiz red arıyorum
O zaman hp nin var @Tost Kayaoğlu
@Tost Kayaoğlu
Hocam baksana
Kral aradağım özellik bu değil 3 önemliBlack Firday'de tahmini fiyatı 500-550 TL olacakOMEN by HP Encoder Klavye, Kablolu, Kırmızı, 6YW76AA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OMEN by HP Encoder Klavye, Kablolu, Kırmızı, 6YW76AA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şuanki fiyatıyla bile rakipsiz
Öneririm
Bilek desteğini ayrıca almanı önermiştim sanaKral aradağım özellik bu değil 3 önemli
cherry mx red switch
bilek desteği
zor ama belki vardır black friday 550 TL düşücek hiçmi yoktur
reyiz yokki bilek desteği adam akıllı hepsi küçük eğer varsa direk bunla bilek desteği alım hp güzel ama bilek desteği bulamadım güzel büyükBilek desteğini ayrıca almanı önermiştim sana
Ve attığım cherry Mx red switch zaten
İkinci el bakreyiz yokki bilek desteği adam akıllı hepsi küçük eğer varsa direk bunla bilek desteği alım hp güzel ama bilek desteği bulamadım güzel büyük