şahin doğan
80+ Platinum
Hayır öyle bir şey yok. Olsa bile 2 ay uzatma tek seferliktirgeçici imei atılıyor diye biliyorum bro ama benim bildiğm 2 aylık diye devletin izin verdiği
Hayır öyle bir şey yok. Olsa bile 2 ay uzatma tek seferliktirgeçici imei atılıyor diye biliyorum bro ama benim bildiğm 2 aylık diye devletin izin verdiği
İMEİ olayı doğru değil. Apple cihazlara İMEİ atılamıyor. Fiyatı da o yüzden ucuz sanırım.Merhaba arkadaşlar, bugün teleofnculara sordum. İphone xs için 5500tl gibi bir fiyat verdi. Yurtdısı cihaz. 6 ayda bir imeil atılacak 170tl ye. Sizce alınır mı iPhone xs ya da başka önerileriniz nelerdir?
Hocam android den bıktım artık, cidden ios kullanmak istiyorum.iPhone tarafında en düşük 11 almanı öneriyorum tavsiyem söylediğin fiyat bandında Samsung S20 Fe Snapdragon bu modeli araştır inceleme şansım oldu fiyatını hakediyor.
kesinlikle bende aynı şekilde bi foto atıyorsun japon .... benzio xdHocam android den bıktım artık, cidden ios kullanmak istiyorum.
Nasıl daha iyi, ekranı ips lcd. Ve ayrıca yurtdısı cihaz ile arasında sıkıntı çıkmayacaksa neden fazldan 5-6k vereyim.Eğer arttırabilirseniz bütçeyi yurt içi 11 alın bence hem sıkıntı çıkmaz hem daha iyi
Güncellik açısından demiştim 5.5k ya xs eğer temizse iyi.Nasıl daha iyi, ekranı ips lcd. Ve ayrıca yurtdısı cihaz ile arasında sıkıntı çıkmayacaksa neden fazldan 5-6k vereyim.
Alınır kardeşim kaçırma. Başka, x hariç bütün modeller olur.Merhaba arkadaşlar, bugün teleofnculara sordum. İphone xs için 5500tl gibi bir fiyat verdi. Yurtdısı cihaz. 6 ayda bir imeil atılacak 170tl ye. Sizce alınır mı iPhone xs ya da başka önerileriniz nelerdir?
Ben yurtdisindan mi11t aldim sorun yasamadim simdiye kadar, yurtdisina surekli giren cikan biri degilse alan kisi onermem amaYurt dışı alınmaz bence.son sahibi olursun.