550w psu yeterlimidir

psu markasına bağlı, verimliliği kaç ve markası ne? ama her halükarda 550 önermem bu sisteme tam beslese bile bence yetersiz kalabilir

Problem olacağını zannetmiyorum. 500w la çalıştıran bile görmüştüm. Zaten PSU kaliteli.

Arkadaşlar eklediğim dosyadaki sistemi satın aldım ama psu 550w bu sistem için yeterlimi sıkıntı yaşarmıyım. https://www.gaming.gen.tr/urun/2747...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Hocam calistirir sorun olmaz fakat ben hic önermiyorum oyunda iken hem ekran karti guc cekip hemde islemci tam guc cekince kapanir ve zarar verme olasiligi var, 3060 icin bile en az 600 w öneriyorlar 3060 ti ile 650w.
Post automatically merged:

Ayrica ileride belki islemci belki RGB ledler seritler takicaksin 550w hic yetmez o zaman.

Hocam calistirir sorun olmaz fakat ben hic önermiyorum oyunda iken hem ekran karti guc cekip hemde islemci tam guc cekince kapanir ve zarar verme olasiligi var, 3060 icin bile en az 600 w öneriyorlar 3060 ti ile 650w.
Post automatically merged:

Ayrica ileride belki islemci belki RGB ledler seritler takicaksin 550w hic yetmez o zaman.
Peki bunu nasıl değiştirebilirim özelleştirme menüsünde başka psu yoktu.

Dostum yeterli, zaten asus marka psu. Ha ileriye dönük olsun ilerde 3080 3090 takarım diyorsan upgradelemen mantıklı ama 3060ti için yeterli. Stress test yapmayacaksan oynadığın oyunlar alacağın renderlar zaten fazla bir güç tüketmeyecek.

PSU kaliteli ama ileriye dönük istiyorsan PSU yükselt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,393
Üyeler
190,906
Son üye
justbusiness
Geri