Olmaz ama o kartı alma, bütçen nedir?Merhaba bende şuan ryzen 5 5600 işlemci var ekran kartım 1650super inno3d 5060ti 16gb modelini almak istiyorum darboğaz yaparmi acaba 1080p ultra icin bi sure sonra 2k ya gecicegim.darbogaz olursa hafif bi oc ile duzelebilirmi.
21 binOlmaz ama o kartı alma, bütçen nedir?
Bencede hocamDarboğaz kimi oyunlarda belki çok az olabilir ancak fazla bile olsa önemsemenize gerek yok. Elinizdeki bütçe ile şu an alabildiğiniz en iyi kartı alın. Çözünürlük arttırırınca veya işlemci güncelleyince kartın tam performansını alarak yola devam edersiniz.
Hocam 21k ya 5060ti 16gb var sifir olarak sadece nvidia tercih ederimDarboğaz kimi oyunlarda belki çok az olabilir ancak fazla bile olsa önemsemenize gerek yok. Elinizdeki bütçe ile şu an alabildiğiniz en iyi kartı alın. Çözünürlük arttırırınca veya işlemci güncelleyince kartın tam performansını alarak yola devam edersiniz.
Bence 5 Haziran'da çıkacak 9060xt 16gb modelini bekleyin, performans olarak 5060ti'dan %5-15 daha iyi olması bekleniyor. Yüksek ihtimalle de daha uyguna gelecek. Acelem var bekleyemem diyorsanız bin tl daha koyup 7800xt alabilirsiniz. NVIDIA tarafında da ancak ve ancak 5060ti 16gb bakılabilir. Ancak 9060xt'yi beklemenizi tavsiye ederim.Hocam 21bin bütçem tam
Hocam ray tracing performansi da istiyorum yinede 9060xt mi beklemeliyimBence 5 Haziran'da çıkacak 9060xt 16gb modelini bekleyin, performans olarak 5060ti'dan %5-15 daha iyi olması bekleniyor. Yüksek ihtimalle de daha uyguna gelecek. Acelem var bekleyemem diyorsanız bin tl daha koyup 7800xt alabilirsiniz. NVIDIA tarafında da ancak ve ancak 5060ti 16gb bakılabilir. Ancak 9060xt'yi beklemenizi tavsiye ederim.
Ray tracing performansı eski amd kartlar gibi değil, yine NVIDIA bir tık daha iyi olur sadece. 9000 serisinin rt performansı da gayet güzel.Hocam ray tracing performansi da istiyorum yinede 9060xt mi beklemeliyim
Tamamdır bekleyeceğim ozaman.Ray tracing performansı eski amd kartlar gibi değil, yine NVIDIA bir tık daha iyi olur sadece. 9000 serisinin rt performansı da gayet güzel.