5600 overclock değerleri

TurkishAerospace

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Merhabalar
ryzen master ile overclock yaptıgım da voltaj 1.3 sabit 4.6mhz alıyorum ısı değerleri boşta 45 50 oyunlarda 65 70 arası... daha stabil aldığınız değerler nelerdir ?
Benim aldığım değerler nasıl sizce ?

Merhabalar
ryzen master ile overclock yaptıgım da voltaj 1.3 sabit 4.6mhz alıyorum ısı değerleri boşta 45 50 oyunlarda 65 70 arası... daha stabil aldığınız değerler nelerdir ?
Benim aldığım değerler nasıl sizce ?
Kör oldum okurken under voltlu halini kullanıyorum stok soğutucuyla aynı değerler nerdeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kör oldum okurken under voltlu halini kullanıyorum stok soğutucuyla aynı değerler nerdeyse
Voltajım galiba 0.9 olması lazım

Undervold vidosu bunun aynısını yaptim

Muhtemelen silikonunuz kötüdür. Ryzen master auto oc ile değerlerinizi kontrol edin yaklaşık 40 dakikalık bir test yapıyor. Bende de aynı işlemci aynı soğutucu var. Pbo +200 all core -30da sikintisiz kullanıyorum uzun süredir.

Muhtemelen silikonunuz kötüdür. Ryzen master auto oc ile değerlerinizi kontrol edin yaklaşık 40 dakikalık bir test yapıyor. Bende de aynı işlemci aynı soğutucu var. Pbo +200 all core -30da sikintisiz kullanıyorum uzun süredir.
şuan test edıyor bakalım bır kac vıdeo da buldum. Sonuclanınca yazarım

PBO ile daha stabil ve serin olur.

Yavaş len 1.3 ne. O frekanslarda en kötü bin 5600bile ekstra voltaj vermeden çalışır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,777
Üyeler
188,476
Son üye
Robert Charlie
Geri