içine rgb şerit falan koy 20den bile satarsınBu 16.500 satılan sistem sarı sitede düz 18 binden alıcı bulurmu
İyi bari zarar etmimdeiçine rgb şerit falan koy 20den bile satarsın
1 tb ssd ile aldık 18 kurtarmıyor yeni pc almak için kredi kartı limitini açmam lazım oda iade olması lazım .Bu 16.500 satılan sistem sarı sitede düz 18 binden alıcı bulurmu
Aynen dostum 1 TB ekledim dün 18 oldu sistem sen öylemi aldın1 tb ssd ile aldık 18 kurtarmıyor yeni pc almak için kredi kartı limitini açmam lazım oda iade olması lazım .
Alayım senden aynı fiyata ?anakartı değiştirmek için aradım herhangi bir yükseltme yapılmıyormuş malesef.İptal mi etsem msi çift slotlu modele geçesim vardı.Açıkcası ddr5 bir model alasım vardı pek içimede sinmedi sistem bu yüzden
evet keşke 500 bırakıp msi anakart alsaydım 1 tb ssd dramlı alıp eklerdim 2 ay sonraAynen dostum 1 TB ekledim dün 18 oldu sistem sen öylemi aldın
hocam nerden bakıyoruz hangi aşamada olduğuna
web sitede siparişler kısmına gir orada yazıyorhocam nerden bakıyoruz hangi aşamada olduğuna
eyw hocam güle güle kullanın sizdeweb sitede siparişler kısmına gir orada yazıyor