deadfellow
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
yüksek değerde çalışıp ısınmayacak pbo yaparsan zaten?ben oc yapmak istemiyorum ki standart değerde çalışıp ısınmamasını istiyorum
yüksek değerde çalışıp ısınmayacak pbo yaparsan zaten?ben oc yapmak istemiyorum ki standart değerde çalışıp ısınmamasını istiyorum
İlla oc yapmanıza gerek yok zaten, bu dediğim şeyde her çekirdek gerekliliğe göre hız ve voltaj ayarlayabildiği için hem daha az ısınmasını sağlıyor hem de daha yüksek oyun performansını elde etmeni sağlıyor.ben oc yapmak istemiyorum ki standart değerde çalışıp ısınmamasını istiyorum
Biosta Amd overclocking altında Precision boost overdrive sekmesi var ona gireceksin.nasıl yapacağıma dair yardımcı olma şansınız var mı acaba vaktiniz varsa
özelden yazabilir miyim size acaba bunu yaptıktan sonraBiosta Amd overclocking altında Precision boost overdrive sekmesi var ona gireceksin.
Ordan precision boost overdrive ı enabled yapacaksın. max core clock +100 yap. Curve optimizer settings e gir
All core seç, Negative seç, -20 ver değerine f10 a bas kaydet pc resle
Hocam şuan cpb kapalı 4.5 Ghz'e sabitledim ama boşu boşuna 150 mhz düşük hızda çalışmasını istemiyorum CPB açıkken chrome da bi sekmeye tıkladığımda 70 derece oluyor sonra düşüyor tabi ama öyle oluyor yani oyunlarda da 80-85 derece arası çalışıyorİşlemci ısınıyorda yükte ve boşta kaö derece?