5600xt Alınır mı?

Reaksiyon skoru
95
Sapphire 5600xt pulse modeli ile msi gaming x 1660ti modeli arasında kaldım fiyat olarak sıkıntım yok ikisini de eşit para olarak düşünün. 5600xt de driver sorunları devam ediyor mu? Mavi ekran, siyah ekran, oyundan atma falan hiç çekemem o parayı verip. Kullanan arkdaşları yorumlara alalım

Hayır o sorunlarin çoğu düzeltildi. 5600xt al her bakımdan çok daha iyi

Para sıkıntısı yoksa 2060s alabilirsiniz. Kafanız rahat olur.

Sapphire Pulse RX 5600XT Kullanıyorum ve şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.
Windows daha sıkıntı keşke o çözse sorunlarını.
Soğutması da gayet iyi ama kasanıza göre değişir ben MB511 RGB kullanıyorum oyunda 60'ı geçmiyor çok nadir 60 falan oluyor.
Furmark testinde maksimum 62 derece.
3DMark testinde maksimum 68 derece gördü kart.

5600xt biosu güncelledikten sonra daha da ilgimi çekmeye başlamıştı nvidia kartlar almış başını gidiyor. Markaya değil performansa para vermek lazım o halde

Bütçesi olan Nvidia alır olmayan AMD alır olay bu.
Cs godaki sorun 5600xt den kaynaklanan bir sorun mu çözdünüz mü, korkutmayın beni :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçesi olan Nvidia alır olmayan AMD alır olay bu.
Cs godaki sorun 5600xt den kaynaklanan bir sorun mu çözdünüz mü, korkutmayın beni :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi bilemiyorum :D.
Diğer oyunlarda bir sorun yok.

20.4.2 kur ve BIOS güncelleme. Frekans artıyor sadece ve ısınıyor bu yüzden @ajeossi güncelleyince sıcaklıkları çok fena arttı tekrar eski BIOS a geçti.

Geri