monitör 1930 a almıştım ben ztn fbs i sabitliyom kardeşim yırtılma olacagını pek sanmıyorum o özellik olmasada olurZaten normal G sync değil Freevsync monitörde G sync açma ama sanırım sende o da yok monitörün fiyatı da 1500'den yüksektir kesin o fiyata normal G sync monitör alırdın herhalde. :d
almam için sebeb söyle ozamanalmaman için neden yok bence düşünmeden al
ben bişey çıkaramadım kardesm
videoyu tekrar atayım RTX ile metro exodus ve düz 2060.
kardeşim ben hala 5700 xt vs 2060 super vs 2070 arasında napıcamı şaşırdım seytan diyo 1080 ti mi alayım sence açık konuşAdam RTX 2060 ile test yapıyor ama FPS problemi filan yok GPU katili oyunda. :d
Attığım videonun amacı ışın izleme testiydi yani RTX açınca perforamns sorunu yaşamazsın anlamında yani cevabım aradaki bir tık ortalama fark sorun yaratamyacaksa 2060 super tabi ki ama vulkan apı kullanıyorsanız 5700 XT.kardeşim ben hala 5700 xt vs 2060 super vs 2070 arasında napıcamı şaşırdım seytan diyo 1080 ti mi alayım sence açık konuş
1080 ti ile tam kafa kafaya gidiyor 5700 xt bazı oyunlarda 1080 bazılarında 5700 geçiyor ama benim sana tavsiyem 5700 xt olurkardeşim ben hala 5700 xt vs 2060 super vs 2070 arasında napıcamı şaşırdım seytan diyo 1080 ti mi alayım sence açık konuş
vulkan apı ı ilk defa senden duydumoda neAttığım videonun amacı ışın izleme testiydi yani RTX açınca perforamns sorunu yaşamazsın anlamında yani cevabım aradaki bir tık ortalama fark sorun yaratamyacaksa 2060 super tabi ki ama vulkan apı kullanıyorsanız 5700 XT.
eyw bro1080 ti ile tam kafa kafaya gidiyor 5700 xt bazı oyunlarda 1080 bazılarında 5700 geçiyor ama benim sana tavsiyem 5700 xt olur
Bilmem AMD geçiyor vulkan desteklilerde filan diyorlar BF 5 gibi sanırım ama nvıdıa'nın geçtikleri de var o yüzden önemsiz gibi neyse galax 2060 super alırdın ben sonuçta OC artısı var ve kullanırmısın kullanmazmısın bilmem RTX de var ama karar sizin ben 2060 super diyorum ve bu da VRM yapısı galaxın yanından geçemeyen referasns modelin OC testi ama galaxınki çok daha fazla.:dvulkan apı ı ilk defa senden duydumoda ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw bro
3000 r asus rog da buldumda 1080 ti sanki eskidi gibi gücü harikada kafamda deli sorularEVGA marka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 GB BELLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(?)
evga üst düzey kaliteli yani RTX istemezsen bu istersen 2060 super incelemeye buradan bakabilirsin.
OC sonrası normal modelde arada %18 fark var sanırım.EVGA GTX 1080 Ti SC2 11 GB Review
EVGA's GTX 1080 Ti SC2 comes with nine thermal sensors spread around the PCB for a complete overview of the card's thermal state. Also included is an overclock out of the box and a much better cooler than on the Founders Edition, which results in temperatures below 70°C.www.techpowerup.com