- Reaksiyon skoru
 - 7,551

Açarsın

Hocam daha önce hiç yayın yapmadım oyun oynarken pingim artar dimi ? 60 Ping oynuyorum csde artar mı?Açarsın
Hocam maalesef o kısımları bilmiyorum kusura bakmayınHocam daha önce hiç yayın yapmadım oyun oynarken pingim artar dimi ? 60 Ping oynuyorum csde artar mı?
Ve iyi bir kalitede yayın vermek için ne yapmam gerek internete mi bağlı sisteme mi
çok iyi olurSilverStone PF 240 sıvı soğutucu alıcam yeter mi?
Hocam daha önce hiç yayın yapmadım oyun oynarken pingim artar dimi ? 60 Ping oynuyorum csde artar mı?çok iyi olur
çok değil ama artarHocam daha önce hiç yayın yapmadım oyun oynarken pingim artar dimi ? 60 Ping oynuyorum csde artar mı?
Ve iyi bir kalitede yayın vermek için ne yapmam gerek internete mi bağlı sisteme mi
internet izleyici için mühim sistem de senin oyunu rahat oynaman içinHocam daha önce hiç yayın yapmadım oyun oynarken pingim artar dimi ? 60 Ping oynuyorum csde artar mı?
Ve iyi bir kalitede yayın vermek için ne yapmam gerek internete mi bağlı sisteme miçok değil ama artar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internet izleyici için mühim sistem de senin oyunu rahat oynaman için
internet izleyici için mühim sistem de senin oyunu rahat oynaman içinVe iyi bir kalitede yayın vermek için ne yapmam gerek internete mi bağlı sisteme mi
turknet galiba bir iki ay sonra uploadlar yariya duşcek diye biliyorumPeki fps drop yer miyim yayın yaparken?
Peki fps drop yer miyim yayın yaparken?
Peki fps drop yer miyim yayın yaparken?