HENRYWİTCHER
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- Ahmet günaydın
- Bütçe
- 100
Selam herkeze , konuya hakim olan veya bu işin ehli ve tecrübeli olanlar yazarsa güzel olur, konu şu 5600 işlemcimi sattım 5800x3d aldım ve bu anakart takmam lazım fakat taktığım gibi sistem çalışır mı bilmiyorum, konu ile araştırma yaptım fakat bi sonuca netlik kazanmadı kafam karıştı bios güncellemem gerekiyor mu bilmiyorum sistemi topladımda bios güncel değildi 1 sene önceden fazla oldu güncelledim o zaman vs yada direk biosu güncellemek yerine resetlesem resetledim için tekrar güncellemem lazım mı gibi saçma sorular oluşuyor kafam da ve sıfırlama yaparsam bios pili çıkarıp yapmayı düşünüyorum gibi sorunların var konu ile videolar baktım fakat işe yarar bişey bulamadım , bu konu hakkında madde madde yapılacaklar ile ilgili video bilen veya yardımcı olucak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim. eyw
Anakart:
www.vatanbilgisayar.com
Anakart:
ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI AMD B550 Soket AM4 DDR4 4866MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI AMD B550 Soket AM4 DDR4 4866MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da