Tost makinesi ile çekildi.
Hocam sizin ki geldi mi ?En erken alanlardan değilsiniz, konu geç açıldı zaten, büyük ihtimalle stok bitmişti konu açıldığında.
Çarşamba günü 16-19 arası alanların kargoya verilmiş genelde. Biz gece 12 gibi sipariş ettik, yetişmedi.
Hayır stok muhtemelen devam ediyordu. Ürünü sepete adetli eklerseniz belli bir yerden sonra izin vermiyor. O sayı sürekli azalıyordu. Biz aldıktan 15 dakka sonra 6-5-4 diye gitti ve ürün kapandı. 1 kere tekrar açıldı 3 stok ile sonra yine kapandı.En erken alanlardan değilsiniz, konu geç açıldı zaten, büyük ihtimalle stok bitmişti konu açıldığında.
Çarşamba günü 16-19 arası alanların kargoya verilmiş genelde. Biz gece 12 gibi sipariş ettik, yetişmedi.
Hayır, benimki de büyük ihtimalle iptal edilecek. Gece 12-1 arası almıştım. Stok yetmedi.Hocam sizinki geldi mi ?
Vay be yine şans yüzümüze gülmedi desene
Şansa bak60 Liralık MF Product Strike geldi
Üst kasa metal, yay sesi bayağı var ve rahatsız edici. Ama bir teneke yağ parasına klavye aldım iyi mi?. Burada sesi var, anti ghosting testi de yaparım. https://youtube.com/shorts/u50GUu0ChXU?feature=sharewww.silicone-forum.com
Bende İstanbuldayim hala kargolanmadi8 Haziran görünüyor geleceği tarih gelseydi fotolardım burayı. İstanbul'da olanlara gelmiş olması lazım ya da 1 günde falan gelir.
Heyecandan çekememiş