Mileven 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 4,709 Reaksiyon skoru 2,725 21 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 intel pentium yazmış: Fotoğrafını çekebilirsin PSU'nun +12V'ın altında yaması lazım. Devamı için tıklayın... nerde yazıyorum dıyorum anlamıyormusun
intel pentium yazmış: Fotoğrafını çekebilirsin PSU'nun +12V'ın altında yaması lazım. Devamı için tıklayın... nerde yazıyorum dıyorum anlamıyormusun
cici 80+ Platinum Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 14,657 Reaksiyon skoru 25,846 21 Mayıs 2020 #15 QuAreXZ yazmış: nerde yazıyorum dıyorum anlamıyormusun Devamı için tıklayın... yukarıda attım PSU'nun üzerinde yazar orada zaten bir yerde tek yazılar yazıyor üstteki gibi ama fotoğrafını atabilirsin.
QuAreXZ yazmış: nerde yazıyorum dıyorum anlamıyormusun Devamı için tıklayın... yukarıda attım PSU'nun üzerinde yazar orada zaten bir yerde tek yazılar yazıyor üstteki gibi ama fotoğrafını atabilirsin.
Mileven 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 4,709 Reaksiyon skoru 2,725 21 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 intel pentium yazmış: yukarıda attım PSU'nun üzerinde yazar orada zaten bir yerde tek yazılar yazıyor üstteki gibi ama fotoğrafını atabilirsin. Devamı için tıklayın... yazmıyor sagında solunda altında hiç bi yerde
intel pentium yazmış: yukarıda attım PSU'nun üzerinde yazar orada zaten bir yerde tek yazılar yazıyor üstteki gibi ama fotoğrafını atabilirsin. Devamı için tıklayın... yazmıyor sagında solunda altında hiç bi yerde