5K BANDINDA MONİTÖR ÖNERİSİ

00Tarik00

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Genel olarak rekabetçi oyunlar oynamak ve dizi/film izlemek için bir monitör arıyoruz. Asus Tuf Gaming VG249Q3A monitörü düşünüyoruz şu anda sizce başka hangi modeller alınır ? Bütçe 4-5k arası.

Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Genel olarak rekabetçi oyunlar oynamak ve dizi/film izlemek için bir monitör arıyoruz. Asus Tuf Gaming VG249Q3A monitörü düşünüyoruz şu anda sizce başka hangi modeller alınır ? Bütçe 4-5k arası.

Hocam bende de 24G2SPU modeli vardı ancak kronik sorunundan dolayı biraz uğraştırmıştı. Bu cihazda da var mı böyle bir sorun, bir de R25İ-30 tercih edilir mi ?

Hocam bende de 24G2SPU modeli vardı ancak kronik sorunundan dolayı biraz uğraştırmıştı. Bu cihazda da var mı böyle bir sorun, bir de R25İ-30 tercih edilir mi ?
hocam ben r25i 30 kullanıyorum gayet güzel monitör ben memnunum yaklaşık 1 1.5 senedir aktif kullanıyorum her türlü kullanım için uygun tavsiye ederim

Hocam bende de 24G2SPU modeli vardı ancak kronik sorunundan dolayı biraz uğraştırmıştı.
O kronik sorun o monitöre özgü değil ki. O monitörde kullanılan panel kronik sorunlu. O paneli kullanan monitörler bunlar birsürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Bu arada bu yeniyse iade almak yerine değişim ile AOC 25G3ZM'e veya AOC 24G42E'e geçmeniz daha iyi olurmuş. Size değişim için 25G3ZM önerdilerde VA panel diye reddettiyseniz ön yargınızdan dolayı iyi fırsat kaçmış demektir.

O kronik sorun o monitöre özgü değil ki. O monitörde kullanılan panel kronik sorunlu. O paneli kullanan monitörler bunlar birsürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Bu arada bu yeniyse iade almak yerine değişim ile AOC 25G3ZM'e veya AOC 24G42E'e geçmeniz daha iyi olurmuş. Size değişim için 25G3ZM önerdilerde VA panel diye reddettiyseniz ön yargınızdan dolayı iyi fırsat kaçmış demektir.
Hocam ben de değişim aldım. Ancak ASUS XG259CS modelini aldım uzun uğraşlar sonucu. VA paneli görüntü olarak çok beğenmiyorum açıkçası.

VA paneli görüntü olarak çok beğenmiyorum açıkçası.
Bu monitörün VA'sı bayağı kaliteli. XG25CS'den daha iyi. Çok uzun bir yazı yazardım şu anda ama monitörü almışsınız iş işten geçmiş anlatmaya gerek yok.
Bu monitörü alabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba tekrardan, yarın 24G42E monitörü almayı düşünüyorum. Monitör ile birlikte monitör standı da alacağım, cihaz buna uyumlu mudur acaba ? Alacağım standın linkini bırakıyorum.
Stand

Geri