Çözüldü✓ 5K BÜTÇEYE EN İYİ MOUSE ÖNERİSİ

Bir çok mouse kullanmış biri olarak söylüyorum. Maya x ve Viper V3 pro şiddetle tavsiye ederim el boyutlarına göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum sana hocam keşke herkes aynı hassasiyette olsa. Günümüzde teknolojinin getirdiği en büyük dezavantajlardan biri bilgi kirliliği maalesef. İnsanlar hiç tecrübe etmediği ürünlere bile çöp yazıp geçebiliyor. Ben mühendislik (elektrik-elektronik) yapan bir adamım elbette çöp yazanın veya al geç yazanın yorumunu dikkate almam bana tatmin edici teknik bilgiye dayalı açıklama lazım. Siz de bu konuda vakit ayırıp emek verdiğiniz için teşekkür ederim GPX2'yi de kesinlikle listemde tutacağım. Fikirleriniz benim için önemliydi çok sağolun 🙏
Bu bütçeye çıkıldığında teknolojik sensör gecikmesi, tıklama gecikmesi vs gibi şeyleri herhangi bir insan hissedemez. Bakman gereken en önemli şey shape olmalı.

Bir çok mouse kullanmış biri olarak söylüyorum. Maya x ve Viper V3 pro şiddetle tavsiye ederim el boyutlarına göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçeye çıkıldığında teknolojik sensör gecikmesi, tıklama gecikmesi vs gibi şeyleri herhangi bir insan hissedemez. Bakman gereken en önemli şey shape olmalı.
Tamamdır hocam. Maya x de fazla tavsiye ediliyor. Klavyemi de Wraith sitesinden almıştım bu mouse da orada satılıyor neden olmasın. Viper V3 pro ya da bakacağım çok teşekkürler dönüşleriniz için :)

Evet arkadaşlar konuyu biraz hortlatmış gibi oldum fakat mouse satın alımımı gerçekleştirdim. Hepsiburada Meyer Gaming satıcısından indirimle birlikte 4991 TL'ye peşin fiyatına 3 taksitli Lamzu Maya X Wireless (Beyaz) aldım. Mouse elime ulaştığı zaman -ki büyük ihtimalle Cumartesi günü ulaşacak- bakarım denerim eğer negatif bir durum yaşarsam bu konudan yine belirtirim çünkü mouseun pozitif özelliklerini neredeyse herkes biliyor zaten.

Geri