TechGuy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,307
bunu da düşüneceğim hocam teşekkürler
c3 wireless kullanıyorum 5 aydır gayet memnunum ama özel ses ayarı yaptım stok hali beni sarmadı şarjı 1 buçuk 2 hafta götürdüğü oluyor kafada rahat ağrı acı yapmıyor kulakta falan mikrofonu yeterli seviyede
o zaman 3 seçenek arasında kaldımMercury iyi hocam
Razer blackshark v2 pro kullanıyorum ben arkadaş da hyperspeed atmış o modeli bilmiyorum ama kulaklığı hassas kullanıyorsan razer gerçekten iyi. Driveri için pc bölge değiştirme falan gerektiririr ama bassları çok kuvvetli diğer kulaklıkların tersine. Mercury de baya iyi cloud 3te. Ben bile kararsız kaldım. Bütçeye göre alacaksın.bunu da düşüneceğim hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman 3 seçenek arasında kaldım
ATK Mercury
Cloud 3 Wireless
Razer Blackshark v2
hocam bütçe de bi garip açıkçası, yanında sistem de toplayacağım.Ne kadar ucuz o kadar iyi aslında ama kaliteden de ödün vermek istemiyorumRazer blackshark v2 pro kullanıyorum ben arkadaş da hyperspeed atmış o modeli bilmiyorum ama kulaklığı hassas kullanıyorsan razer gerçekten iyi. Driveri için pc bölge değiştirme falan gerektiririr ama bassları çok kuvvetli diğer kulaklıkların tersine. Mercury de baya iyi cloud 3te. Ben bile kararsız kaldım. Bütçeye göre alacaksın.
O zaman mercury alınabilir.hocam bütçe de bi garip açıkçası, yanında sistem de toplayacağım.Ne kadar ucuz o kadar iyi aslında ama kaliteden de ödün vermek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En kötü karşılaştırma konusu açarım bu konularda çok bilgili olan arkadaşlar var yardımcı olurlar herhalde