Neler Yeni

6-7 yıl idare edecek sistem önerisi.

nouchitr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Umut Özalp
Bütçe
30000
Arkadaşlar üniversiteye hazırlanıyorum ve beni üniversite boyunca hatta biraz daha fazla götürebilecek bir sistem lazım. Ekipmanlar hariç kasa için 25K-27K arası bir bütçem var. MAKSİMUM 30K'YA ÇIKABİLİRİM!

Oynayacağım oyunlar ise;

Battlefield 1 : Düşük Ayarlar.
Valorant : Düşük Ayarlar.
Fortnite : Performans Modu.
Minecraft : 16 Chunk (Arada bir shader kullanmayı düşünüyorum.)

Kardeşim var ve o da okula gidiyor. O da okulu yüzünden fazla oyun oynayamayacak ve aynı oyunları oynayacağız. Üniversite bitene kadar ve üniversite sonrası için bir sistem arıyorum. 6 ayda bir temizliğini yaparım.

NOT: Yeni çıkan oyunları ya da AAA oyunları değil sadece bu belirttiğim oyunları belirttiğim ayalarda oynayacağım.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusufcan Koçkaya
aynı konuyu açmıştınız

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Hüseyin Mert Görgel
hocam dünde aynı konuyu açmıştınız öneri yapayım dedim hiç oralı olmadınız

nouchitr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Umut Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı konuyu açmıştınız
Evet ama biliyorum ama elimde şuan yüklü miktarda para var. Köydeki evimizi sattık ve bana dedemin bana verdiği para şuan tam olarak 50.000TL! O yüzden hemen zam gelmeden güzelinden bir şeyler almak istiyorum. Maksimum kasa için 30K ayırabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dünde aynı konuyu açmıştınız öneri yapayım dedim hiç oralı olmadınız
Son mesajıma bakın acil ihtiyacım var eğer çok iyi bir şey bulursam yarın hemen alacağım!

Evet ama biliyorum ama elimde şuan yüklü miktarda para var. Köydeki evimizi sattık ve bana dedemin bana verdiği para şuan tam olarak 50.000TL! O yüzden hemen zam gelmeden güzelinden bir şeyler almak istiyorum. Maksimum kasa için 30K ayırabilirim.

Son mesajıma bakın acil ihtiyacım var eğer çok iyi bir şey bulursam yarın hemen alacağım!
YARIN HEMEN ALACAĞIIIM!

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Bu bütçeyle sadece ekran kartını 2. el alarak AM5 tabanlı ve yükseltmeye uygun bir sistem önerebilirim.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Top Bottom