Neler Yeni

6 ayda eşit ağırlıkta ilk 30 bin yapılabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali
Geç kaldığımın farkındaydım, temelim yoktu. Şu an temel atma kampındayım ve tahminen 2 haftaya tamamlamış olurum. O zamana kadar YKS'ye 6 ay kalmış olacak. 6 ay kala TYT'ye başlasam, şubat gibi de AYT'ye geçsem, bu süreçte eşit ağırlıkta ilk 30 bin sıralama yapabilir miyim? Şu an günde 6 saat çalışıyorum ileride 8 9 saate çıkarma gibi bir hedefim var.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,824
İsim
Emir
Bu planlama kadar saçma bir şey yok.Tamamen sana kalmış bir şey o yüzden kimse bir şey diyemez.Kendim üni 1.öğrencisiyiyim yksye hazırlanırken ilk dönem biraz çalışmıştım fakat son dönem adam akıllı hiçbir şey yapmamıştım.Tyt 478k ayt 311k(ea) mı ne gelmişti.Tabiii ki benim temelim sağlam ben tamamen kendimi bildiğim için çalışmamıştım.Temelin olsaydı bir şekilde yapabilirsin derdim fakat temelin olmayıpta 6ay sürede bu tamamen sana kalmış bir şey.Sözel kısmı halledilir fakat derece yapmak istiyorsan ayt matematiği halletmen gerekiyor ki bu da 6ayda çok zor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Mehmet Aslan
Geç kaldığımın farkındaydım, temelim yoktu. Şu an temel atma kampındayım ve tahminen 2 haftaya tamamlamış olurum. O zamana kadar YKS'ye 6 ay kalmış olacak. 6 ay kala TYT'ye başlasam, şubat gibi de AYT'ye geçsem, bu süreçte eşit ağırlıkta ilk 30 bin sıralama yapabilir miyim? Şu an günde 6 saat çalışıyorum ileride 8 9 saate çıkarma gibi bir hedefim var.
Ne ara 6 ay kaldı yav , zaman çok hızlı geçiyor. İyi ki mezunum :kekw:

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hayır yapamazsın

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
hocam her gün düzenli bir şekilde çalışırsan olur ama çalışacaksın!

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ahmet Kıvrak
Çok rahat yapılır. Tyt de 102 netim vardı 2020de, ayt mat 40net. 3 5 tane de sözel çözdüm. Sıralamam eşit ağırlıkta 16kydi. O sene çok yığılma olmuştu bir de

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
dedi 6 ay kaldığını fark eden sayısalcı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok rahat yapılır. Tyt de 102 netim vardı 2020de, ayt mat 40net. 3 5 tane de sözel çözdüm. Sıralamam eşit ağırlıkta 16kydi. O sene çok yığılma olmuştu bir de
hocam ayt mat 40 ne :O
tyt 102
maşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende gidip ders çalışam bari olmuyo böyle...

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Eren
Yapılır eğer yapılmıyacağını düşünüyorsan zaten yapamazsın. Yapıp yapmaman fikrini kafandan sil ve ders çalış sınava girdikten sonra görüceksin zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali
Yapılır eğer yapılmıyacağını düşünüyorsan zaten yapamazsın. Yapıp yapmaman fikrini kafandan sil ve ders çalış sınava girdikten sonra görüceksin zaten.
Birkaç formda sordum yapamazsın diyenler oldu ondan dolayı bir tık moral bozulması oldu ama başka bir şansım yok zaten.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Eren
Birkaç formda sordum yapamazsın diyenler oldu ondan dolayı bir tık moral bozulması oldu ama başka bir şansım yok zaten.
Diyorum ya yapılır ama çalışırsan. Yapamazsan bise olur bişe çıkar ha işte o zaman sen elindem geleni yaptım diyelebilecek kadar çalışmış olman gerekiyor ki öyle diyebilcek bi konumda ya da o kadar çalıştıysan zaten yaparsın. Şu an forumdan çık mesela git çalış benim içinde geçirli bu iyi çalışmalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,484
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom