Genetiği iyidir, streoid falan kullanmıştır niye olamasınArkadaşım 6 aydır fitness a gidiyor ve 4 karın kası var omuzlarıda baya geniş, biceps triceps kaslarıda baya iyi 6 ayda nasıl bu kadar olabiliyor
streoid? sanmam ...Genetiği iyidir, streoid falan kullanmıştır niye olamasın
dostum düzenli beslenme , karb, protein , yağ ... ( makro ) yapılıyorsa , 3 ayda bile yapabilir.Arkadaşım 6 aydır fitness a gidiyor ve 4 karın kası var omuzlarıda baya geniş, biceps triceps kaslarıda baya iyi 6 ayda nasıl bu kadar olabiliyor
yapılabilir.Arkadaşım 6 aydır fitness a gidiyor ve 4 karın kası var omuzlarıda baya geniş, biceps triceps kaslarıda baya iyi 6 ayda nasıl bu kadar olabiliyor
Streoid miydi ismini yanlış hatırlıyor da olabilirim de niye olmasınstreoid? sanmam ...
dostum düzenli beslenme , karb, protein , yağ ... ( makro ) yapılıyorsa , 3 ayda bile yapabilir.
benim yağ oranım fazla 172 boyum var 72 veya 73 kiloyum göbeğim var memlerim var ve bu durumdam rahatsızım 6 ayda azmederek memelerimi eritebilirmiyim çünkü çok rahatsızım bu konudastreoid? sanmam ...
dostum düzenli beslenme , karb, protein , yağ ... ( makro ) yapılıyorsa , 3 ayda bile yapabilir.
streoidle , 6 ayda çook çook daha iyi bir vücut çıkar ortaya.Streoid miydi ismini yanlış hatırlıyor da olabilirim de niye olmasın
liss cardio ( sabah aç karnına 30 ya da 45 dk koşu veya yürüyüş) yaparak , kesinlikle yapabilirsin.benim yağ oranım fazla 172 boyum var 72 veya 73 kiloyum göbeğim var memlerim var ve bu durumdam rahatsızım 6 ayda azmederek memelerimi eritebilirmiyim çünkü çok rahatsızım bu konuda
Meme sorunu sadece kiloyla alakalıda olmayabilir,kimi insanlarda hastalık tarzı bir şey,bir araştırabilirsin kardeşimdede vardı.benim yağ oranım fazla 172 boyum var 72 veya 73 kiloyum göbeğim var memlerim var ve bu durumdam rahatsızım 6 ayda azmederek memelerimi eritebilirmiyim çünkü çok rahatsızım bu konuda
kalori hesaplayıcı siteleri kullan dedi arkadaşım hangi siteyi kullanmalıyım ve günlük neler yemeliyim anlatırsanız sevinirim (yaş 15)streoidle , 6 ayda çook çook daha iyi bir vücut çıkar ortaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
liss cardio ( sabah aç karnına 30 ya da 45 dk koşu veya yürüyüş) yaparak , kesinlikle yapabilirsin.
onu araştırmıştım o ucu sert olursa ağrırsa oluyormuş bende hiç öyle bir sorun yokMeme sorunu sadece kiloyla alakalıda olmayabilir,kimi insanlarda hastalık tarzı bir şey,bir araştırabilirsin kardeşimdede vardı.
Ama düzenli beslenip spor yaparsan 6 ay yağlarını kasa çevirebilirsin.
E arkadaş da çok iyi demiş :d foto yok zaten göremiyoruz kistreoidle , 6 ayda çook çook daha iyi bir vücut çıkar ortaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
liss cardio ( sabah aç karnına 30 ya da 45 dk koşu veya yürüyüş) yaparak , kesinlikle yapabilirsin.