6 Ayda Kas Yapabilir Miyim?

CanCel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
878
Arkadaşım 6 aydır fitness a gidiyor ve 4 karın kası var omuzlarıda baya geniş, biceps triceps kaslarıda baya iyi 6 ayda nasıl bu kadar olabiliyor

Olur,iyi beslenip güzel çalışıyordur

streoid? sanmam ...

dostum düzenli beslenme , karb, protein , yağ ... ( makro ) yapılıyorsa , 3 ayda bile yapabilir.
benim yağ oranım fazla 172 boyum var 72 veya 73 kiloyum göbeğim var memlerim var ve bu durumdam rahatsızım 6 ayda azmederek memelerimi eritebilirmiyim çünkü çok rahatsızım bu konuda

Vücudundaki en iyi gelişimi ilk sene alırsın bu seneler geçtikçe azalır 6 ay kısa bir süre değil o sürede oturaklı bir vücut yapılabilir

Vücudundaki en iyi gelişimi ilk sene alırsın bu seneler geçtikçe azalır 6 ay kısa bir süre değil o sürede oturaklı bir vücut yapılabilir
anladım teşekkür ederim

Streoid miydi ismini yanlış hatırlıyor da olabilirim de niye olmasın
streoidle , 6 ayda çook çook daha iyi bir vücut çıkar ortaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim yağ oranım fazla 172 boyum var 72 veya 73 kiloyum göbeğim var memlerim var ve bu durumdam rahatsızım 6 ayda azmederek memelerimi eritebilirmiyim çünkü çok rahatsızım bu konuda
liss cardio ( sabah aç karnına 30 ya da 45 dk koşu veya yürüyüş) yaparak , kesinlikle yapabilirsin.

Meme sorunu sadece kiloyla alakalıda olmayabilir,kimi insanlarda hastalık tarzı bir şey,bir araştırabilirsin kardeşimdede vardı.

Ama düzenli beslenip spor yaparsan 6 ay yağlarını kasa çevirebilirsin.

liss cardio ( sabah aç karnına 30 ya da 45 dk koşu veya yürüyüş) yaparak , kesinlikle yapabilirsin.
kalori hesaplayıcı siteleri kullan dedi arkadaşım hangi siteyi kullanmalıyım ve günlük neler yemeliyim anlatırsanız sevinirim (yaş 15)

Meme sorunu sadece kiloyla alakalıda olmayabilir,kimi insanlarda hastalık tarzı bir şey,bir araştırabilirsin kardeşimdede vardı.

Ama düzenli beslenip spor yaparsan 6 ay yağlarını kasa çevirebilirsin.
onu araştırmıştım o ucu sert olursa ağrırsa oluyormuş bende hiç öyle bir sorun yok

@ADANALIKingKong yardım eder misin

Son düzenleme:

E arkadaş da çok iyi demiş :d foto yok zaten göremiyoruz ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,325
Üyeler
184,925
Son üye
Tolunayy
Geri