60-65K için laptop önerisi

edizeren

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
65000
Merhaba bütçem 60-65 bin tl civarı yeri geldiğinde oyun oynayabileceğim yeri geldiğinde üniversite için kullanabileceğim bir laptop bakıyorum. Piyasada bir çok erazer, game garaj gibi markaların laptop önerilerini gördüm ancak markalar bilindik olmadığı için içime sinmedi ve istemiyorum. Onların yerine MSI'ın bu laptobunu buldum. Sizce bu laptop nasıldır iyi değilse önerilerinize açığım.

Valla öncelikli önerim 5070 gamegaraj ama illa istemiyorum diyorsanız bilindik markalardan
legion olduğu için
arkadaşın attıkları da fena değilmiş

Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. Aslında legion serisini de gördüm araştırırken o nasıldır acaba sizlerin deneyimlerine açığım o konuda. Asus TUF'a gelince de yine aynı şekilde MSI Katana mı yoksa Asus TUF mu diye ikilemde kalmıştım onu yollamayı unutmuşum. Siz hangisini önerir siniz?
Valla öncelikli önerim 5070 gamegaraj ama illa istemiyorum diyorsanız bilindik markalardan
legion olduğu için
arkadaşın attıkları da fena değilmiş

Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. Aslında legion serisini de gördüm araştırırken o nasıldır acaba sizlerin deneyimlerine açığım o konuda. Asus TUF'a gelince de yine aynı şekilde MSI Katana mı yoksa Asus TUF mu diye ikilemde kalmıştım onu yollamayı unutmuşum. Siz hangisini önerir siniz?
Legion lenovonun üst segmentidir hocam. TUF vs Katana arasından ben tufu seçerdim, genelde daha dolu cihazlar oluyorlar. MSI'ın katanasını kullanıyorum ben, giriş seviyesi laptoplarından olduğunu belli ediyor bazen, ekranı olsun hoparlörü olsun vs.. Yine de işimi görüyor çok şükür de, tufun hem işlemcisi daha iyi hem de 16gb ram fazlası var. Aralarından tuf yani, ha ben olsam bu bütçeye çıkmışken 5070 alırım ama marka takıntısı varsa bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,094
Üyeler
185,670
Son üye
monet
Geri