Öneri %60 Klavye önerileri

Reaksiyon skoru
81
Merhaba Arkadaşlar, %60 klavyeleri yeni yeni keşfettim ve çok hoşuma gittiler fakat hangi marka alınır ya da hangisi daha iyidir hiç bilmediğim için ve switch olaylarından da çok anlamıyorum, şuan ki klavyem blue switch memnunum fakat biraz fazla büyük ve blue switchten bi tik daha sessiz olanı varsa o😁 önerilerinizi almak isterim, bilgisi olan arkadaşlar öneride bulunursa çok memnun olurum 😊 10 ocakta maaş yatınca almayı planlıyorum bütçem 600-650tl. RGB olursa çok güzel olur 😁

Bazen öyle cevap veriyor ki üzülüyorum @epica59 :cry:

Blue, Red ve Brown switch seçenekleri var. Sessizlik istiyorsan Red veya Brown seç.

Blue, Red ve Brown switch seçenekleri var. Sessizlik istiyorsan Red veya Brown seç.
Teşekkür ederim gümrük vergi falan derken ne kadara geliyor acaba bilginiz var mı

Anladığım kadarıyla %60 klavyelerde en çok tercih edilen ve iyi olanı Anne Pro2 mini, hyperx Pudding keycaps'lar bu klavye ile uyumlu mu acaba bilginiz var mı

Anladığım kadarıyla %60 klavyelerde en çok tercih edilen ve iyi olanı Anne Pro2 mini, hyperx Pudding keycaps'lar bu klavye ile uyumlu mu acaba bilginiz var mı
Hiç bir fikrim yok ama bu tarz şeyler genelde universal oluyor herhalde uyar ama emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri