%60 klavye önerir misiniz?

koxa

80+
Reaksiyon skoru
3
selamlar arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır frisby FK-G550QU kullanıyorum klavyeden gayet memnundum fakat şu sıralar bazı tuşlara basınca yazmaması gibi sorunlarla karşılaştım. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine %60 klavyeleri incelemeye başladım %60 klavyelerde ise en beğendiğim model anne pro 2 ve motospeed rk62 oldu ama bu iki klavyede yurt dışında bulunuyor bunları biraz daha ucuza getirmek için ne yapabilirim annepro 2 vergiler ve kargo dahil 620 oluyor ck62 ise 500 civarı. aranızda bu klavyeleri kullananlar varsa memnunlar mı ? ya da bana başka %60 klavye önerileriniz var mı ? mümkünse bluetooth lu olsun şimdiden teşekkürler.

model olarak yazabilir misin aga?
Logitech G213 “Mekanik Hisli”
HyperX Alloy Elite Red “Mekanik Kırmızı Switch”
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyperx yazdığım klavyeyi kullanıyorum. Çelik tabana sahip. Kablosu kalın örgülü.
Logitech- g213 ise arkadasım 3 senedir kullanıyor. Kullanmayada devam ediyor çok çay, kola felan döktü ama çalısıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyperx yazdığım klavyeyi kullanıyorum. Çelik tabana sahip. Kablosu kalın örgülü.
Logitech- g213 ise arkadasım 3 senedir kullanıyor. Kullanmayada devam ediyor çok çay, kola felan döktü ama çalısıyor
kankam bunlar %60 klavye değil ki

Gamakay MK61 yellow switch

kankam bütcen varsa glorious compact öneririm hem customize able switchler değişiyor rgbsi fena tuş ömrü uzun klavye malzeme kalitesi yüksek
Fosilleşmiş konuyu neden hortluyorsun arkadaşım ?

Geri