knk bu blue switch ve ben %60 istiyorumXPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SUMMONER5B-BKCTR ITOPYA'da.www.itopya.com
49 TL daha artırabilirsen bunu alabilirsin ben çok istedim alamadım sen al bari
@zbabomenknk bu blue switch ve ben %60 istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aklımda bwkb1 anne pro 2 kemove snowfox ve gk61 custom var
kailh 700 bro bide kargo varKailh Box White Switchli anne pro 2 güzel olur
![]()
[Kailh BOX Anahtarı] Anne Pro 2 Mekanik Klavye 61 Tuşlar %60 NKRO bluetooth 4.0 Type-C RGB Oyun Klavye
Yalnızca US$87.99, en iyi [Kailh BOX Anahtarı] Anne Pro 2 Mekanik Klavye 61 Tuşlar %60 NKRO bluetooth 4.0 Type-C RGB Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
O zaman custom seversen gk61 bak tasarımı farklı gelebilir sade istiyosan anne pro 2 kailh box switch kullanıyor ve white switch çok tatlı bence
snowfoxun bi olaı daha var 1.5 kat daha büyük bataryaO zaman custom seversen gk61 bak tasarımı farklı gelebilir sade istiyosan anne pro 2 kailh box switch kullanıyor ve white switch çok tatlı bence
Onun dışında snowbox fiyatına anne pro 2 olduğu için anne pro 2 alabilirsin
Batarya önemli mi senin için oyun için kablosuzun konfor vs faydası olmaz yanisnowfoxun bi olaı daha var 1.5 kat daha büyük batarya
customlar çok pahalı oluyorO zaman custom seversen gk61 bak tasarımı farklı gelebilir sade istiyosan anne pro 2 kailh box switch kullanıyor ve white switch çok tatlı bence
Onun dışında snowbox fiyatına anne pro 2 olduğu için anne pro 2 alabilirsin
kablosuz kullanıcam 1ms diye biliyorum zatenBatarya önemli mi senin için oyun için kablosuzun konfor vs faydası olmaz yani
1.5 kat bataryanın önemi yok ya kailh box varken anne pro 2 alırdım zaten bi gün kullanırsın sonra takarsın şarja dert etme evdesin zatencustomlar çok pahalı oluyor
kablosuz kullanıcam 1ms diye biliyorum zaten
aklıma kemove da anne de çok yattı be
O sana kalmış işte anne pro 2'den de çıkıyor renkli keycapler amamantıklı bide o renkli keycapler biitiriyor beni