şimdi sen bu arabayı alıp nekadar kullanacaksın onu sorucam ve 1 2 yıl sonra yükseltirim dermisin?20 yaşındayım 1 ay sonra araba alcağım şimdiden araştırmaya başladım maximum bütçe 670 Sorun çıkarmayacak Bi araç arıyorum HB sedan farketmez Ama sedan olursa iyi olur
ve çok hızlı bir araba mı yoksa şu anlık götürsün mü diyorsunşimdi sen bu arabayı alıp nekadar kullanacaksın onu sorucam ve 1 2 yıl sonra yükseltirim dermisin?
Hocam 2027 de değiştireceğim hocam polo vs istemiyorum çok küçük Fluence falan düşündümşimdi sen bu arabayı alıp nekadar kullanacaksın onu sorucam ve 1 2 yıl sonra yükseltirim dermisin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve çok hızlı bir araba mı yoksa şu anlık götürsün mü diyorsun
Corolla hocam 1.4Dizel 2010 sonrası 6 vites otomatik biraz hantal ama güzel araç.elegant olursa, daha güzel olur.Hocam 2027 de değiştireceğim hocam polo vs istemiyorum çok küçük Fluence falan düşündüm
Olabilir hocam egea 1.4 çok tavsiye etmiyorlar ama 1.3 ve 1.6 tavsiye edeni çok gördüm, fluence güzel araba hocam ama Edc şanzıman çift kavrama bir şanzıman sıkıntı verirse baya masraf açabilir.Hocam onların tipini pek sevmiyorum Fluence veya Egea olabilir mi 170K km maximum
Egea 1.3 Fluence 1.5 Manuel düşündümOlabilir hocam egea 1.4 çok tavsiye etmiyorlar ama 1.3 ve 1.6 tavsiye edeni çok gördüm, fluence güzel araba hocam ama Edc şanzıman çift kavrama bir şanzıman sıkıntı verirse baya masraf açabilir.
yaşadıgınız yere göre fark eder araba işi nerede yaşıyorsunuz hocam20 yaşındayım 1 ay sonra araba alcağım şimdiden araştırmaya başladım maximum bütçe 670 Sorun çıkarmayacak Bi araç arıyorum HB sedan farketmez Ama sedan olursa iyi olur
benim arabayı vereyim sana ankara içinde çok sürtme vs oluyor o yüzden çok büyük araç almanı tavsiye etmem ufak ama kalıplı araç bakabilrisinizAnkara
Benim biladerde 2016 model c-elysee var 1.6 turbo araçtan çok memnun. gidişinde vesayre uzuyor araba. ustası çok . parçası ucuz. yakıt konusunu bilmiyorum ama bende 1-2 kere sürdüm çok güzeldi açıkcası işini göreceğini düşünüyorum.20 yaşındayım 1 ay sonra araba alcağım şimdiden araştırmaya başladım maximum bütçe 670 Sorun çıkarmayacak Bi araç arıyorum HB sedan farketmez Ama sedan olursa iyi olur