Neler Yeni

Öneri 6000₺ bütçeye kablosuz kulaklık önerisi

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
Normalde yarın hs80 max alcaktim fakat stoğu bitmiş bu bütçeye ne alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mahmut Şimşek
Ben HS80 WIRELESS kullanıyorum gayet memnunum. Mikrofonu falan da çok iyi. Şarjı da hızlı doluyor ve baya götürüyor. Bulabilirsen tavsiye ederim.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıldır hocam ses seviyesi v2x den geçmeye değermi?

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yunuseren
hiç boşa para verme havit kablosuz kulaklığı var 1000 tl ye kendim de kullanıyorum void pro rgb de var bende boşuna ağırlık yapıyomuşum kafama ve mikrofonu çok iyi şarjı uzun gidiyor malzeme kalitesi çok iyi steelseries arctis 7 x var xbox da kullanmak için aldım ondan bile rahat ve hafif incelemsine falan bak pişman asla olmicaksın

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
hiç boşa para verme havit kablosuz kulaklığı var 1000 tl ye kendim de kullanıyorum void pro rgb de var bende boşuna ağırlık yapıyomuşum kafama ve mikrofonu çok iyi şarjı uzun gidiyor malzeme kalitesi çok iyi steelseries arctis 7 x var xbox da kullanmak için aldım ondan bile rahat ve hafif incelemsine falan bak pişman asla olmicaksın
ağırlık açısından değil de ses kalitsinden kasada pro x2 wiereless kullanıyorum notebook için arıyorum

Gurkanpiro

80+ Platinum
v2xden fuxi h3 gecerse kulakları kanar aynı deneyimi bizzat yaşadım

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
Top Bottom