nasıldır hocam ses seviyesi v2x den geçmeye değermi?SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.248,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ağırlık açısından değil de ses kalitsinden kasada pro x2 wiereless kullanıyorum notebook için arıyorumhiç boşa para verme havit kablosuz kulaklığı var 1000 tl ye kendim de kullanıyorum void pro rgb de var bende boşuna ağırlık yapıyomuşum kafama ve mikrofonu çok iyi şarjı uzun gidiyor malzeme kalitesi çok iyi steelseries arctis 7 x var xbox da kullanmak için aldım ondan bile rahat ve hafif incelemsine falan bak pişman asla olmicaksın
v2xden fuxi h3 gecerse kulakları kanar aynı deneyimi bizzat yaşadımhiç boşa para verme havit kablosuz kulaklığı var 1000 tl ye kendim de kullanıyorum void pro rgb de var bende boşuna ağırlık yapıyomuşum kafama ve mikrofonu çok iyi şarjı uzun gidiyor malzeme kalitesi çok iyi steelseries arctis 7 x var xbox da kullanmak için aldım ondan bile rahat ve hafif incelemsine falan bak pişman asla olmicaksın
cloud 3 wireless olabilirsenin varmı onerin bekliyim diyorum ama bidaha 6000 gekcenide düşünmüyorum
3 daha iyi diye biliyorum iyileştirmişler @Matt Murdock hocam sen ne diyosun hs80max ın stok bitmişcloud 2 den daha kötü diyolar
hs 80 max ten sonra hepsi kötü gelmeye başladı tamda yarın yatacaktı maaş3 daha iyi diye biliyorum iyileştirmişler @Matt Murdock hocam sen ne diyosun hs80max ın stok bitmiş
pckolik e bi sorun hocam belki gelirhs 80 max ten sonra hepsi kötü gelmeye başladı tamda yarın yatacaktı maaş