Neler Yeni

6000 TL bütçem var hazır PC mi alıyım toplama PC mi alıyım laptop mu

Hangisi

• Hazır pc

• Laptop

• Toplama

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Mert Çavdar
Ankete katılıp bana yardımcı olur musunuz

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Mert Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Okanır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Okan yüksel
Tercihini toplamadan yana kullanmalı ve iyice araştırarak almalısın bu sayede büyük tasarruf yaparsın ve sana önerim doların düşmesini beklemek veyahut büyük indirimleri beklemelisin

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
PC yi nerden toplayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

OEM sistem ne demek
incehesap itopya gibi sitelerde toplayabilirsin ama toplayamam dersen bütçe söyle biz önerelim

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Dostum laptop konusunda, bir kaç fikir vereyim sana. Laptoplarda parça değişimi söz konusu değil. İleride upgrade yapmak istediğinde, Ram ve SSD takmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. Bu yüzden ben laptop önermiyorum. Ama söz konusu işiniz ise laptop tercihi yapılabilir. Masaüstünden daha kullanışlı olacaksa sizin için laptop alabilirsiniz. Onun dışında, incehesap gibi sitelerde youtuberların yayıncıların falan yapmış olduğu sistemler var. Hemen hemen hepsi fiyat performans ürünler. Bir kaç ufak düzenlemeyle başarılı sonuçlar alabilirsin o bilgisayarlarda. Onlara bakmanı öneririm. Laptop alacaksanız Casper markasını önermiyorum. Herhangi bir deneyimim olmamasına rağmen insanlar sorun yaşadığını söylüyor. Laptoplarda şöyle bir durum var ki, batarya. Bataryası çıkabilen laptop almanı öneririm çünkü hemen hemen her firmanın yaptığı bir çakallık var. Laptop alırsanız bataryasını çıkarıp, kabloyu prize takip direk prizden güç çekin. Aksi takdirde bataryanız %100 olduktan sonra bir süre sonra %95'e inecek, sonra tekrar 100 olacak. Böyle bir döngü var. Bu da bataryayı bozan bir şey. Teknik sorun, ancak her laptopta "bilerek" yapılan bir sorun. Bunu da aklınızdan çıkarmamanızı öneririm.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
https://www.incehesap.com/pch-lord-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-43253/ şu sistemi ben önerebilirim. Ram ve SSD değişmiş durumda şuan. Bu halini bir arkadaşım aldı gayet memnun. (linkte bir hata olmuş düzelteyim, SSD'yi Toshiba 500GB M2 SSD olarak ve Ram i 8x2 olarak değiştirirsen 6binTL oluyor. 8GB Ram günümüzde önermiyoruz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,719
Üyeler
166,260
Son üye
ahmetmarangoz
Top Bottom