6000 Tl civarı Mikrofon önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Podcast, uzun video anlatımı gibi YouTube içerikleri yapıyorum ve büyük bir çoğunluk benim anlatımıma, diksiyonuma bağlı.6K'ya mik alırsam ses kartına gerek var mı? Beni bu konu üzerinden aydınlatır mısınız. Ses kartı almak istemiyorum çünkü ek fiyat bir de profosyonel değilim daha elimde fazladan para var ve mikrofona harcamak istiyorum. Mikrofonun özelliklerini önerirken söylerseniz iyi olur

Şuan elimde ki Razer Seiren mini ve dümdüz bir mikrofon hiçbir özelliği yok, Popfilter'ı bile kendim alıp taktım ne bir kapama tuşu, ne de öyle dışında gürültü engelleyicisi. Önerilerinizi bekliyorum.

Podcast, uzun video anlatımı gibi YouTube içerikleri yapıyorum ve büyük bir çoğunluk benim anlatımıma, diksiyonuma bağlı.6K'ya mik alırsam ses kartına gerek var mı? Beni bu konu üzerinden aydınlatır mısınız. Ses kartı almak istemiyorum çünkü ek fiyat bir de profosyonel değilim daha elimde fazladan para var ve mikrofona harcamak istiyorum. Mikrofonun özelliklerini önerirken söylerseniz iyi olur

Şuan elimde ki Razer Seiren mini ve dümdüz bir mikrofon hiçbir özelliği yok, Popfilter'ı bile kendim alıp taktım ne bir kapama tuşu, ne de öyle dışında gürültü engelleyicisi. Önerilerinizi bekliyorum.
kanka o kadar para vermeye gerek yok geçen hafta ikinci el sitesinde anlık düşürdüm 1100 TL'ye fifine a6t aldım dün geldi beni şok etti sesinin bu kadar iyi olduğunu düşünmüyordum. Kusursuz bir sesi var şuan sıfırı kaç tl bilmiyorum fakat 3-4 arasıdır ondan alabilirsin kendi standı pop filteri falan var. Yok diyorsan hyperx quadcast var onu tüm yayıncılar kullanıyor nerdeyse ama sesinin o kadar iyi olmadığını duymuştum.

o zaman şöyle yaparım 4-5k ya Mikrofon öneriniz varsa alır, üstüne 2k'ya da kulaklık çekerim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,852
Üyeler
186,802
Son üye
egemen64
Geri