Osmans 80+ Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 134 Dahası Reaksiyon skoru 66 İsim Osman Süha Baykız. 11 Mart 2021 #14 Xr alınır da ekranı 720p ips lcd S20 yada note 10 alın o fiyata Eğer yurtdışı alacaksanızda oneplus 8/pro alabilirsiniz
Xr alınır da ekranı 720p ips lcd S20 yada note 10 alın o fiyata Eğer yurtdışı alacaksanızda oneplus 8/pro alabilirsiniz
DJ. Mic Check 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10,316 En İyi Cevap 3 11 Mart 2021 #15 Re Flex yazmış: Hocam ekran kalitesini özellik bulamadığımdan söyledim sonra yorumlarda hangi özelliği istiyorsun diye yorumlar gelmesin diye XR alınır mı? İphone 7 kullandığım için iphone modeli istiyorum açıkçası Devamı için tıklayın... O kadar iyi bir telefon değil. Benşahsen almazdım. Çerçeveleri de baya büyük. Şık durmuyor. Ama size kalmış. IPhone istiyorsanız biraz arttırıp 11 almanızı öneririm. Aksi takdirde XR alın. SE almayın ama.
Re Flex yazmış: Hocam ekran kalitesini özellik bulamadığımdan söyledim sonra yorumlarda hangi özelliği istiyorsun diye yorumlar gelmesin diye XR alınır mı? İphone 7 kullandığım için iphone modeli istiyorum açıkçası Devamı için tıklayın... O kadar iyi bir telefon değil. Benşahsen almazdım. Çerçeveleri de baya büyük. Şık durmuyor. Ama size kalmış. IPhone istiyorsanız biraz arttırıp 11 almanızı öneririm. Aksi takdirde XR alın. SE almayın ama.