Neler Yeni

Öneri 6000TL Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Beguile
Bütçe
6000
Arkadaşlar selamlar, ilk defa kulaküstü kulaklık kullanacağım. Gözlük taktığım için kulaküstülere hep önyargıyla yaklaştım. Almışken sağlam bir kulaklık alıp senelerce kullanmak istiyorum.

Gözlük ile rahatsız etmeyecek,
Uzun süreli kullanımda rahatsız etmeyecek,
Senelerce kullanabileceğim,
Oyunlarda yüksek performans verebilecek,
Bluetooth özelliği olan,

bir kulaklık arıyorum. Bu bütçede piyasanın en iyisi şuan hangi kulaklık?

Bütçe 6000TL

Son düzenleme:

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan
Arkadaşlar selamlar, ilk defa kulaküstü kulaklık kullanacağım. Gözlük taktığım için kulaküstülere hep önyargıyla yaklaştım. Almışken sağlam bir kulaklık alıp senelerce kullanmak istiyorum.

Bluetooth özelliği olan,

Bütçe 6000TL
Oyun oynayacaksan nova7

mehmeths

80+
HyperX cloud III wireless var, logitech var, razer barrucada x pro muydu neydi o var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynayacaksan nova7
steel series bence fazla hypelı bir kulaklık o kadar iyi mi bilmiyorum şahsen tamam yıllardır kulaklık klavye tarzında gaming ürünler üreten bir firma kendisi ama ne kadar iyi tartışılır, açıkcası gaming klavyelerine bakıyorum misal adam akıllı yok. Kulaklık desen bence renk seçeneği çok az siyah ve beyaz.

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan
HyperX cloud III wireless var, logitech var, razer barrucada x pro muydu neydi o var
Mesaj otomatik birleştirildi:

steel series bence fazla hypelı bir kulaklık o kadar iyi mi bilmiyorum şahsen tamam yıllardır kulaklık klavye tarzında gaming ürünler üreten bir firma kendisi ama ne kadar iyi tartışılır, açıkcası gaming klavyelerine bakıyorum misal adam akıllı yok. Kulaklık desen bence renk seçeneği çok az siyah ve beyaz.
Bluetooth özelliği istemiş arkadaş o yüzden önerdim.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Yunus Emre Uzun
cloud 3 wireles kullanıyorum aşırı rahat 2 hafta şarjı gidiyor ses kalitesi 5k lık bir kulaklığa göre bi tık az geldi dolby üzerinden çözdüm aşırı memnunum tavsiye ederim

Bluetooth özelliği olan,

Bütçe 6000TL

Top Bottom