hocam ben sadece steel seriesin kaliteli şekil şükül falan olduğunu biliiyorum. fakir olduğum için hiç kullanamadım. sadece senin yazdığın fiyat için steel series daha mantıklı olur. youtube'dan incelemelerine bak derim.O fiyat aralığında apex 3 var, nasıldır o? baya güzele benziyor
Aynı kaderi paylaşıyoruz dostum "fakir olduğum için hiç kullanamadım" arkadaşım kullandı , onun kullanım deneyimlerine göre önerdimhocam ben sadece steel seriesin kaliteli şekil şükül falan olduğunu biliiyorum. fakir olduğum için hiç kullanamadım. sadece senin yazdığın fiyat için steel series daha mantıklı olur. youtube'dan incelemelerine bak derim.
Aynı kaderi paylaşıyoruz dostum "fakir olduğum için hiç kullanamadım" arkadaşım kullandı , onun kullanım deneyimlerine göre önerdim![]()
çok daha iyilerine sahip olursunuz inşallahhocam ben sadece steel seriesin kaliteli şekil şükül falan olduğunu biliiyorum. fakir olduğum için hiç kullanamadım. sadece senin yazdığın fiyat için steel series daha mantıklı olur. youtube'dan incelemelerine bak derim.
senin yine iyi. biz bir mouse'u 2 pc de kullanıyoruz. XD. yok yok o kadarda değil ama abim ara sıra alıyor mouse'umu.Aynı kaderi paylaşıyoruz dostum "fakir olduğum için hiç kullanamadım" arkadaşım kullandı , onun kullanım deneyimlerine göre önerdim![]()
İnşallah dostumçok daha iyilerine sahip olursunuz inşallah![]()
umarız hocam.çok daha iyilerine sahip olursunuz inşallah![]()