600TL Klavye Önerisi

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
24,848
Klavye almayı planlıyorum aklımda bir model yok ama klavyede bilek desteği ve multimedya kontrol tuşlarının olmasını istiyorum ve bütçem 600TL
Hangi klavyeleri önerirsiniz?(Mekanik olmasına gerek yok)

O fiyat aralığında apex 3 var, nasıldır o? baya güzele benziyor
hocam ben sadece steel seriesin kaliteli şekil şükül falan olduğunu biliiyorum. fakir olduğum için hiç kullanamadım. sadece senin yazdığın fiyat için steel series daha mantıklı olur. youtube'dan incelemelerine bak derim.

hocam ben sadece steel seriesin kaliteli şekil şükül falan olduğunu biliiyorum. fakir olduğum için hiç kullanamadım. sadece senin yazdığın fiyat için steel series daha mantıklı olur. youtube'dan incelemelerine bak derim.
Aynı kaderi paylaşıyoruz dostum "fakir olduğum için hiç kullanamadım" arkadaşım kullandı , onun kullanım deneyimlerine göre önerdim :)

Aynı kaderi paylaşıyoruz dostum "fakir olduğum için hiç kullanamadım" arkadaşım kullandı , onun kullanım deneyimlerine göre önerdim :)
çok daha iyilerine sahip olursunuz inşallah :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,175
Üyeler
188,536
Son üye
Hümeyra parlak
Geri