Neler Yeni

60bin TL'ye telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
MEHMET MUSTAFA
Merhaba 1,5 Hafta önce S24Fe+Buds3+şarj aleti 30bin TL'ye aldım Lakin Hala Gelmedi Bende Ürünü iade edip Sağlam bir şey almak istiyorum.Aklımda Olan telefonlar S25+,S24U,iPhone 16

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Merhaba 1,5 Hafta önce S24Fe+Buds3+şarj aleti 30bin TL'ye aldım Lakin Hala Gelmedi Bende Ürünü iade edip Sağlam bir şey almak istiyorum.Aklımda Olan telefonlar S25+,S24U,iPhone 16
bayrama denk getırmıssın sıparısını hocam ondan gelmemıstir

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
MEHMET MUSTAFA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bayrama denk getırmıssın sıparısını hocam ondan gelmemıstir
Hocam Aynı gün Ve 1 Gün sonra Amazon ve Hepsiburadadan farklı ürün aldım Diğer gün geldi. Samsung ise aynı gün gönderim notu yazmıştı lakin 8 nisana Teslim tarihi gösterdi ürünü aldıktan sonra

MoonWalk

80+ Bronze
Kullanım şekli önemli. S25+ segment olarak yeterliyse güvenilir olduğundan mantıklı. Daha üst segment ve daha iyi kamera isteniyorsa S24 Ultra mantıklı. S24 Ultra boyutunda S25+ benzeri cihaz isteniyorsa, deneyim de S25 Plus'la S24 Ultra arasında olacağından Magic 7 Pro'ya bakılabilir. MTK SoC olması sorun değilse de X200 Pro seçenek. Kesin sebepler koymak daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
MEHMET MUSTAFA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanım şekli önemli. S25+ segment olarak yeterliyse güvenilir olduğundan mantıklı. Daha üst segment ve daha iyi kamera isteniyorsa S24 Ultra mantıklı. S24 Ultra boyutunda S25+ benzeri cihaz isteniyorsa, deneyim de S25 Plus'la S24 Ultra arasında olacağından Magic 7 Pro'ya bakılabilir. MTK SoC olması sorun değilse de X200 Pro seçenek. Kesin sebepler koymak daha iyi olur.
Hocam 25+ Elite Çok güçlü geldi gözüme.AAA Oyunları oynayacağım.Kamerasini Kullanacağım.Ve Xiaomi Cihazından Artık Samsung Veya iPhone Denemek istediğim için S25+ Düşünmüştüm ben

MoonWalk

80+ Bronze
Hocam 25+ Elite Çok güçlü geldi gözüme.AAA Oyunları oynayacağım.Kamerasini Kullanacağım.Ve Xiaomi Cihazından Artık Samsung Veya iPhone Denemek istediğim için S25+ Düşünmüştüm ben
Güç kameradan daha önemliyse mantıksız değil. Kamerası da memnun eder zaten, S24 Ultra daha da memnun eder sadece.

Top Bottom