Neler Yeni

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Şahine yazdığı saçma sapan mesajlara burada da devam ediyor. Türkçe cehaleti bambaşka. Adama seni kimse tanımıyor. O yüzden insanlar senin anlayıp anlamadığını bilemez yazıyorum. Çünkü kimse tanımıyor tanısalar fikir alışverişi yaparlar demek istiyorum. Adam mesaj sayım azmış telefondan anlamıyormuşum yaziyor. Allah evde ki anana babana sabır versin. Kaktus yetiştirseler daha faydalı olurmuş
Engelle geç ben öyle yaptım :D

SadeceSeyf

80+ Gold
bende diyorum ki illa kendimi mi kantlamam gerek burası bir forum herkes fikrini belirtir benim bu konulardan anladığımı göstermem için tüm telefon konularına koşmam mı gerek
Of engel abi senle uğraşamam

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan

YazılımKafa

80+ Silver

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
Proda 120 var diye tebrik mi edelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ve benzer iPhone konularını okuyunca böyle şeyleri sorgulanıyorsun. Apple da haklı. Millet bunuda savunacak, satın alacak, almasa bile övecek. Adamlar boş yere niye para harcayıp telefonu geliştirsin?
gerçekten öyle ben sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum adamlar yazdıklarımı tutup başka yerlere çekip tepki veriyorlar valla iphone tebrik ediyorum 60hz bile çok

YazılımKafa

80+ Silver
gerçekten öyle ben sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum adamlar yazdıklarımı tutup başka yerlere çekip tepki veriyorlar valla iphone tebrik ediyorum 60hz bile çok
Aynen öyle tebrik edeceksin. Adam 800 dolarlık telefondan her türlü şeyi kısacak, bunu model farklılığı demek için 4 tane model koyacak. Diğer firmalar 200 dolarlık telefonda bile bu kadar cimri davranmıyorken sen bu cimriliği savunacaksın. Bu işler böyle...

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
Aynen öyle tebrik edeceksin. Adam 800 dolarlık telefondan her türlü şeyi kısacak, bunu model farklılığı demek için 4 tane model koyacak. Diğer firmalar 200 dolarlık telefonda bile bu kadar cimri davranmıyorken sen bu cimriliği savunacaksın. Bu işler böyle...
Maalesef durum bu. Konu hakkında tartışmak saçmaymış onu anladım insanlar bu durumdan gayet memnun

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
60 hz ile çıkıyorsa komik olmuş.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Selim
Evet bu Fanboy kelimesi çok kullanılmaya başladı. En ufak beğeni fanboyluk oldu sanırım. Artık tartışamıyoruz ya fanboysun ya hater
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sakin ol bu kadar Apple'dan nefret etme. Hater olma(!)
Fanboysun 👍 android hiç sevmiyorum ama söylemlerin öznel ve fanboy 👍👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,953
Üyeler
161,362
Son üye
cakil
Top Bottom