saçma sapan bir karşılaştırma olmuş ben de iphone alıp çok karanlık bir yere odaklatıp isoyu 3200lere çıkartap aa bak iphone çok kötü muamelesi yapabilirimMesaj otomatik birleştirildi:
hocam siz samsung kullanmaya devam edin lütfen.
saçma sapan bir karşılaştırma olmuş ben de iphone alıp çok karanlık bir yere odaklatıp isoyu 3200lere çıkartap aa bak iphone çok kötü muamelesi yapabilirimMesaj otomatik birleştirildi:
hocam siz samsung kullanmaya devam edin lütfen.
hoca senin geçici olarak note 4 kullanmaya başlamadan önceki telefonun neydi?saçma sapan bir karşılaştırma olmuş ben de iphone alıp çok karanlık bir yere odaklatıp isoyu 3200lere çıkartap aa bak iphone çok kötü muamelesi yapabilirim
s20 fe kullanıyordum hocam pusulası bozuldu telefonun aynısı yok diye 40kya yakın para aldım.hoca senin geçici olarak note 4 kullanmaya başlamadan önceki telefonun neydi?
nasıl yani telefon sorunlu olduğu için markadan 40k tl para mı aldınız?s20 fe kullanıyordum hocam pusulası bozuldu telefonun aynısı yok diye 40kya yakın para aldım.
evet ama ha diye olmadı tüketici hakem heyetine başvurdum sonrasında da icraya verdimnasıl yani telefon sorunlu olduğu için markadan 40k tl para mı aldınız?
sonrasında aldığınız para ile iphone tercih edebilirsiniz hocam saygılar.evet ama ha diye olmadı tüketici hakem heyetine başvurdum sonrasında da icraya verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama işin sonunda 7kya aldığım telefonu iki yıl kullanıp sonrasında iade edip 40k almış oldum