60k Bütçeye Laptop Önerisi

Lesimov

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
60000
Merhabalar, genelde oyun oynanacak bir laptop arıyorum. Arada bir de photoshop kullanımı için gerekli.
Bütçe 65k civarına çıkabilir

Benzer konularda da şu iki laptop önerisini görmüştüm, artı eksileri sizce nelerdir?

Şimdiden teşekkürler

Direkt alabilirsin hocam, güzel cihazdır.
O kadar para bayılıcam 144 hz fhd ekranla gelicek he sadece msi logosu var diye şu çöplerden uzak durun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar para bayılıcam 144 hz fhd ekranla gelicek he sadece msi logosu var diye şu çöplerden uzak durun
https://tinyurl.com/mtwvjhat Bu paraya en iyisi
Alternatif olarakda bu düşünülebilir ikiside güzel cihazlar şimdiden hayırlı olsun

Merhabalar, genelde oyun oynanacak bir laptop arıyorum. Arada bir de photoshop kullanımı için gerekli.
Bütçe 65k civarına çıkabilir

Benzer konularda da şu iki laptop önerisini görmüştüm, artı eksileri sizce nelerdir?

Şimdiden teşekkürler
Slayer 3, QHD 240 Hz %100 DCI-P3 ekrana sahip, ekranı çok daha kaliteli. CPU'su daha performanslı. Adaptör değeri ve batarya kapasitesi çok daha üstün. Daha ağır ancak 600 gram fark var. İkisi de aynı kasa. Game Garaj, aynı fiyata daha iyi özellikleri olan MSI alınıyormuş gibi. Katana A15'te 2 adet SSD slotu varken, Slayer 3'te 1 adet var, bu eksi sayılabilir.

Fiyatı yükselmiş. 60-62k civarındaydı.
Kasa kalitesi ve tasarımı daha önde. Güç konusundaki performansı daha iyi. Ekranı QHD, Slayer 3'ün QHD ekranı daha kaliteli ancak bu da gayet kaliteli. 2 adet M.2 SSD slotuna sahip. Adaptörüyle bataryası Slayer 3'le benzer (batarya az daha iyi). Slayer 3'ten 500 gram daha hafif.

Son düzenleme:
Slayer 3 QHD 240 Hz %100 DCI-P3 ekrana sahip, ekranı çok daha kaliteli. CPU daha performanslı. Adaptör değeri ve batarya kapasitesi çok daha üstün. Daha ağır ancak 600 gram fark var. İkisi de aynı kasa. Game Garaj, aynı fiyata daha iyi özellikleri olan MSI alınıyormuş gibi. Katana A15'te 2 adet SSD slotu varken, Slayer 3'te 1 adet var, bu eksi sayılabilir.

Fiyatı yükselmiş, 60-62k civarındaydı.
Kasa kalitesi ve tasarımı daha önde. Güç konusundaki performansı daha iyi. Ekranı QHD, Slayer'ın QHD ekranı daha kaliteli ancak bu da gayet kaliteli. 2 adet M.2 SSD slotuna sahip. Adaptörüyle bataryası Slayer 3'le benzer. 500 gram Slayer 3'ten daha hafif.
Sanırım iyzico ile yine 62k civarına alınabiliyormuş, o durumda ilk tercih gigabyte mi olmalı dersiniz?

Sanırım iyzico ile yine 62k civarına alınabiliyormuş, o durumda ilk tercih gigabyte mi olmalı dersiniz?
İlk tercihin Gigabyte olması daha iyidir pil ömrü gerekli değilse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,971
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri