Neden 60 hertz monitör bu kadar pahalı?
İntel fiyatına göre iyi performans vermiyor ve çok ısınıyor AMD hem hız olsun hem ısı olsun hem fiyat olsun her yönden inteli ezer geçer ama aynı şeyi ekran kartları için söyleyemem iki kez kullandım amdnin ekran kartını pişmanlık asus nvidia ve msi dan şaşmamAllah belamı versin aynı kafadayız senle. Ne olursa olsun işlemci AMD, ekran kartı Nvidia. Ama monitörü 240 hz yapsan daha İyi olur.
AMD ekran kartı pişmanlık değilde adamlar düşük bütçeye uymaya çalışıyor. Farkedersen amd'nin ekran kartları hep 1080p. Adamlar zaten monitörler genellikle 1080p bizim 4k ekran kartı üretmemize gerek yok diyor. Ve oyuncuların dilinden anlıyor. Amd ekran kartında sınırlı ama işlemci de öyle değil. İşlemci dede eziyor geçiyor amd.İntel fiyatına göre iyi performans vermiyor ve çok ısınıyor AMD hem hız olsun hem ısı olsun hem fiyat olsun her yönden inteli ezer geçer ama aynı şeyi ekran kartları için söyleyemem iki kez kullandım amdnin ekran kartını pişmanlık Asus Nvidia ve MSI dan şaşmam
Oğlum sanki alçak gibi yazıyoruz boşver bea zaten ABD deki limonatacı çocuk burdaki ustabaşı babamın maaşının 2 katını kazanıyorsa burda o hayaller biraz zorİntel fiyatına göre iyi performans vermiyor ve çok ısınıyor AMD hem hız olsun hem ısı olsun hem fiyat olsun her yönden inteli ezer geçer ama aynı şeyi ekran kartları için söyleyemem iki kez kullandım amdnin ekran kartını pişmanlık Asus Nvidia ve MSI dan şaşmam
Öyle evet oyuncuyu düşünüyor ama performans konusunda rakiplerinin gerisindeAMD ekran kartı pişmanlık değilde adamlar düşük bütçeye uymaya çalışıyor. Farkedersen AMD'nin ekran kartları hep 1080p. Adamlar zaten monitörler genellikle 1080p bizim 4k ekran kartı üretmemize gerek yok diyor. Ve oyuncuların dilinden anlıyor. AMD ekran kartında sınırlı ama işlemci de öyle değil. İşlemci dede eziyor geçiyor AMD.
diğer bileşenlere para kalmadı ?
biliyorum bu arada oyunlar içinde kulanılabilir zaten oyunları o tür ekran kartlarıyla yapıyolar genellikle grafik tasarımcıları kullanıyorO iş üst seviye iş bilgisayarları için. Oyun için değil.
4kNeden 60 hertz monitör bu kadar pahalı?
kasaya kalebek konmus o monitör ne
Elime gelen en pahalıları seçtimkasaya kalebek konmus o monitör ne