60hz
80+
Track718 sitesinden YT ile başlayan takip numarası vermişlerdi takip ediliyor.2 gün önce takip kodu verdiler ama girince bulunamadı diyor. Takip edebilen var mı?
Track718 sitesinden YT ile başlayan takip numarası vermişlerdi takip ediliyor.2 gün önce takip kodu verdiler ama girince bulunamadı diyor. Takip edebilen var mı?
Banada Halen Mail Gelmedi Belki Yeni Yıl Olduğu İçin Tatil Olup Kargoya Halen Vermemiş Olduklarını Düşünüyorum Mail Gelirse Lütfen Banada Burdan Yazınbana hala kargoyla alakalı mail gelmedi
Benimki Singapur Post.Track718 sitesinden YT ile başlayan takip numarası vermişlerdi takip ediliyor.
Bende de paid / unfilled durumunda ama bana kimlikle ilgili mail geldi. Garip.Bende whatgeek den Mechanike k500w aldım indirimle 35 dolara(1070tl çekti).28 aralık 10:53 de çekmiş sitede 3:53pm yazıyor.Bana kimlik ile ilgili e mail de gelmedi sipariş hâlâ unfullilled yazıyor.Ne zaman kargoya verilir ürün bilgisi olan var mı?
Bana sadece order WG_18883 confirmed mail i geldi daha da gelmedi.Bir iki tane de %10 15 indirim kuponu mail i geliyor kimlik ile ilgili hiçbir mail yok.Mail attım dönen yok discord dan yazdım dönen yok.Bende de paid / unfilled durumunda ama bana kimlikle ilgili mail geldi. Garip.
Bende de aynı şekil, dediğim gibi tek fark TC istediler. Yılbaşı diye çok da yadırgamadım.Bana sadece order WG_18883 confirmed mail i geldi daha da gelmedi.Bir iki tane de %10 15 indirim kuponu mail i geliyor kimlik ile ilgili hiçbir mail yok.Mail attım dönen yok discord dan yazdım dönen yok.
En son TC sormuşlardı hala beklemedeyim
Siparişinde gelişme olan var mı?