Çok garip çalışıyorlar. 3 defa TC istediler, 4. defa isteyeceklerdi sanırım bir süre geçti sonra tracking mail göndərdilər. Hayırlısıyla gelecek27 Ara 2023 Çar 20:40'ta sipariş verdim.
28 Ara 2023 Per 09:29'da TC için mail geldi.
28 Ara 2023 Per 09:49'da TC kimlik numaramı yolladım. Bu tarihten itibaren kargo ile ilgili hiçbir mail almadım.
Güncelleme: Canlı destekten sipariş durumum hakkında bilgi istedim ve tracking link'i yolladılar. Ama kargoya verildiğine dair bir mail almamıştım.
![]()
nasıl yani? aldınız sonrasında mail geldi yoksa almadan önce bir soru mu sordunuz?Bana stok bitti diye mail attılar![]()
Ben 28inde aldım, 2 kere tc istediler bugün akşam da stoklarımız bitti 15'inde tekrar stoğa gelecek yazdılar.nasıl yani? aldınız sonrasında mail geldi yoksa almadan önce bir soru mu sordunuz?
siparişi iptal etmedikleri sürece sıkıntı yok.Ben 28inde aldım, 2 kere tc istediler bugün akşam da stoklarımız bitti 15'inde tekrar stoğa gelecek yazdılar.
bangır bangır bağırdılar hocam.hayır ya artık 10 dolar shipping kesiyorlar
Hocam haklısınız ancak süreç uzadıkça acaba geliyor insanın aklına sonu olarak azımsanacak bir fiyat değilsiparişi iptal etmedikleri sürece sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bangır bangır bağırdılar hocam.
Asıl önemli olan vergi muhabbetiürün TR gelmiş galiba bakalım kaç günde bana ulaşıcak bekliyorum son güncellemeleri yazarım![]()
ne kadar yansımışBana vergi yansımış maalesef![]()